Andi 428 Napisano 3 Września 2023 @Arczigdynia kwitnie będzie palenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 3 Września 2023 Zajebiscie to wyglada powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczigdynia 5 Napisano 13 Września 2023 Ale poszła jestem w szoku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Września 2023 Elegancko będzie grubo pozdro 🙃🪴💣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 13 Września 2023 O Panie ale tam sie zrobilo zamieszanie😲 az trudno dojsc ladu i skladu na fotach. U siebie w szklarni zauwazylem, ze dobrze jest zadbac aby roslina nie dotykala scian ani sufitu. U mnie skutkowalo to "przypalonymi" liscmi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczigdynia 5 Napisano 14 Września 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 14 Września 2023 @Arczigdynia ile to ma wysokosci?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Września 2023 Tak urosła, że aż foliaka wyrwala ze szpilek he he... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczigdynia 5 Napisano 15 Września 2023 Ponad 2 spokojnie he no jest maczuga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 16 Września 2023 Jak wyglada u Ciebie sytuacja z wilgotnoscia w szklarni? Nie masz problemow z plesnia? Pytam bo u mnie zaczynaja sie jaja i trzeba kombinowac z wentylacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Września 2023 @moonkagliwicee jak sytuacja z sezonem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arczigdynia 5 Napisano 18 Września 2023 Nie nie mam problemu z pleśnią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach