Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 To moje pierwsze dziewczyny. Powiedzcie mi czy one zaczynają już kwitnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 791 Napisano 29 Czerwca 2023 @Glut78 tutaj jest indor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Czerwca 2023 A to one inaczej wyglądają jak kwitną pod lampami i inaczej na dworze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 W dziale indor pytasz o outdoor. Z mojej perspektywy są włoski jest kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) @Glut78 białe włoski to oznaka kwitnienia, takie wąsidła dłuższe muszą być, nad liśćmi ich szukaj Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach