Marysia 8 Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Witam. Tutaj mam ak 47 czy polecacie coś żeby lepiej rosło? 20230625_105218.heic Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Marysia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 25 Czerwca 2023 Fotkę nie iphonową daj.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @Marysia moze lepsza opieke jej zapewnij ? swiatlo nawozy , z innym nasionkiem ma byc lepiej ? czemu why ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 25 Czerwca 2023 Ona będzie stała na dworze czyli światło będzie jak będzie pogoda. Jaki nawóz polecacie żeby ładnie rosła? Będę wrzucał zdjęcia co tydzień jak się rozwija AK 47 Santa Marta Haze wszystkie auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Czerwca 2023 Żeby lepiej rosło to zależy jak chcesz się bawić, albo biobizz tripack outdoor weź i biobizz roots albo z canny mineralne nawozy, rhizotonic, Terra veg, Terra bloom i ogarnij też sobie calmag z biobizza w razie czego. Potrzebne Ci będzie też coś do obniżania pH, więc możesz albo canna ph down albo biobizz pH down Jak chcesz coś taniej, to możesz zrezygnować z biobizz roots/rhizotonic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 2 Lipca 2023 Biala doniczka AK 47 a w czarnej Santa Marta haze bez żadnych nawozów 20230702_202452.heic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) masz robaki pod liscmi, wez zobacz. Chyba musisz bardziej subtelnie zaczac ja podlewac Edytowane 2 Lipca 2023 przez Hawudepiasz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 3 Lipca 2023 @Hawudepiasz wydaje mi się że jak podlewalem to mi kapnelo na listki i dlatego takie przebarwienia. Podlewac ja wiecej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) Zajrzyj pod liscie czy sa tam jakies kropki znaczy robaki. one sa male jeszcze a na kazdym zdjeciu prawie bloto maja. Jak wrzucasz swiezego kielka to zalezy od gleby jakiej uzywasz kiedy podlac pierwszy raz. jak to automat to nie mozna takich rzeczy robic tzn nie powinno :P elo Edytowane 3 Lipca 2023 przez Hawudepiasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 4 Lipca 2023 (edytowane) @Hawudepiasz Faktycznie masz racje dzisiaj zauwazylem pod lisciamy taie male kropeczki ruszajace sie i dlatego widac przebarwienie w misciach takie dziureczki male jakby jak sie tego pozbyc?? Nie bagno tylko zdjecie jest zrobione po podlamiu spryskiwaczem bo nie podlewam bezposrednio z butelki 🙂 Jakis domowy sposob? Pod lisciami widac pare czarnych ruszajacych sie kropeczek Edytowane 4 Lipca 2023 przez Marysia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 4 Lipca 2023 z domowych sposobow mozesz lekko posypac cynamonem ziemie, zrobic wode z czosnkiem do podlewania, tak samo jak uzyc rumianku czy innych cudownych ziol a najlepiej kilka naraz i tym pryskac. nie ma gwarancji ze na 100% pomoze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 6 Lipca 2023 @Hawudepiasz użyłem wody z ocen 1do10 i troszke plynu do naczyn ale bede dalej obserwowal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 11 Lipca 2023 POMOCY. Pomyliłem butelki z wodą i zamiast wody podlałem woda z octem na oprysk od mszycy przez przypadek przepłukałem ziemię pod prysznicem ale nie pomogło czy da się jeszcze to uratować?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 11 Lipca 2023 Te robaki to mszyce, woda z czosnkiem powinna pomóc, a na 100% na mszyce woda z mlekiem pół na pół @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach