Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Kurcze zaintrygowales mnie . Zrobię sobie RSO i się sam przekonam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Rso żeby zrobić musisz mieć mnóstwo dobrych kwiatów... Dekarboksylacja, potem masło, potem ciastka.Proste jak nie wiem co 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Ok . Przeprowasze ekstrakcję alkoholowa choć to jeden pies . Ja już nie robię ciastek robię z resztek kondensaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Dekarbo zwyczajnie.Bez środków z zewnątrz.Woda masło to wszystko co potrzebujesz.potem mąka i jajka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Dub dub dub 😎😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 4 godziny temu, CryStaff napisał: Dub dub dub 😎😎 Ja jestem na etapie ciastek.Amator ze mnie jeszcze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lipca 2023 @Tester relacja do zamknięcia konto do usunięcia . Niestety wszytsko idzie do piachu bo w trybie natychmiastowym wyjeżdżam z kraju pewnie za jakiś czas wrócę z już legalnymi relacjami :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach