Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Absolutnie nie czuje się atakowany . Akceptuję że wielu z was zrobilo by to inaczej ja zrobiłem to w ten sposob. Peace Love and Harmony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @Wladimir oczywisce masz pelna racje co do rzymian i Palestynczykow ok brawo ty , ale kurwa ocieplac ruskich wizerunek?? pojebalo ci sie calkiem ? nie wchodzimy w ogole na temat wojny ani ruskich wejdzmy dalej zwiazek radziecki ? kojarzysz ? wywozke naszych rodakow do gulagow ? jak musielismy zyc pod komuna tyle lat i ty teraz ocieplasz ich wizerunek ,ok koniec tematu , tylko prosba zaloz sobie koszulke z sierpem i mlotem zeby kazdy mogl zrobic z toba porzadek , w meksyku wycieli by ci serce na miejscu w afryce opona na szyje litra benzyna i jazda , u ciapatych scieli by cie tak to widze @Wladimir wstaw sobie pajacu adolfa to bys dostal garbusa od niego parowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Proszę was nie zaczynajcie mi tu w relacji żadnych politycznych podjazdów każdy ma prowo do swojego zdania nawet skrajnego nie musisz tego rozumieć szanuj po prostu prawo do autonomii drugiego człowieka Ps. ***** PiS/Putina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff masz racje szanuj autonomie drugiego ? to po jaka kurwe piszesz jebac pis ? albo putina ? pojebalo cie do reszty ? czytac umiesz co piszesz ?? KURWA MAC IDZ SIE WYJEB SIE NA GARBA DEBILU @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Ty tak to czytasz to może być każde 5 literowe słowo . A moja autonomia jest wyrażanie 5 gwiazdkowej opinii. Nie widzie potrzeby obrażania ludzi dookoła Ciebie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 dla mnie koniec tematu, juz wiem z kim pisze , a i nie rob ze mnie debila jak sam jestes wiekszym?? ***** twoja stara w dupe, to tez odczytaj jak chcesz bez obrazania przeciez 🙂 nara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 Masz dojrzałość emocjonalna 2 latka @dziurawy a z moja matka rób sobie 5 gwiazdek jak dasz radę bez pawia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff raczej twoja wiedza na temat histori i zycia dookola jest na poziomie 2 latka a raczej twoje iq nie jest wieksze niz 40 jak szczura , spytaj sie matki ile sniegu musiala zjesc ? by takiego balwana wytoczyc ? daj znac ***** cos jeszcze masz do dodania ? pamietaj jedno dziecko tutaj mozesz pisac co chcesz, na osiedlu juz dawno bys chodzil kanalem albo stal w kolejce do ortodonty , taka mala lekcja zyciaaa ziomusss @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @dziurawyzdaje się liczysz bąbelku że mnie sprowokujesz ale ja nie mam zamiaru Cię obrażać twoja sprawa jaką jesteś osobą . Jednak ty masz gorzej bo jesteś ze sobą 24/7 Obfitych plonów , zdrowia i żeby Ci spadła z nieba kupa kasy bracie w emocjach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CryStaff ja tobie tez zycze duzo zdrowia , szczegolnie ze myslenie i oddychanie sprawia ci problem , a wiedza jest na poziomie 2 latka wiec po huj ta gadka wyjasnilem ci kazde ale ??!!! i dalem rade zebys uwazal co do kogo mowisz , bo latwo wylapac pare lokci duzo trzeba ?? tak wiec jeszcze raz duzo szczescia i zdrowia przyda ci sie z takim mysleniem aaa i zebym nie zapomnial ***** @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca 2023 Bud X factor 2ml/litr Boost 2ml/1litr Pk 13/14 na 5litrow wody 9ml Biobizz calmag 2ml /5litrow wody Część wody idzie do pomidorów :() z pk i calmagiem Rośliny dostaną dziś po 1l wody Zaczęły twardnieć od nast podlewam już chyba na wodzie będą lecialy jeszcze przemyśle Ec 1.4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Spoko spoko.Nie kazdy dąży do mistrzostwa.Ja odkąd zapaliłem swojego zioła postanowiłem byc coraz lepszy, więc poprostu założyłem że Ty też do czegoś dążysz.Jedno jest pewne, rośliny trzeba z głową traktować a się odwdzięczą napewno. Z pierwszej rośliny zebralem koło 50g suchego palenia.Teraz chcę więcej i więcej. Z mojej zabawy i zbierani doświadczeń wyszło mi takie cudo: 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Piękna sprawa . Dobrze wygląda . Jak z książki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Mam więcej takich 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Domyślam się . To jest 11l czy więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Wg. mnie dobrze poznać te rośliny i ich potrzeby.Pozniej reszta-nawozy treningi itp.Ja odchodze od nawozów w butelkach powoli.Sam robie sobie ziemię, nawozy też już powoli sam tworze.Te podstawowe mam na myśli.Wspomagacze jeszcze kupuję ale już niedługo myślę. To akurat 18l.Ale w 11litrowych też mam. Tu mam w 11l.Idę się nią zająć właśnie bo zarosła niesamowicie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 Tutaj rozmiar ma znaczenie ^^ dużo trudniej zebrać 50-60 z 7l niż z 18l Ja uczę się mineralki od dłuższego czasu z różnymi efektami . Ale ja czuję że jest co raz lepiej rośliny na których mi zależy mam nie popalone :() No i rozwijają się pięknie nie widziałem takich grubych chętnych slupkow jeszcze XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 Co do rozmiaru jak zwykle możnaby dyskutować 🙂Dla mnie kluczem do sukcesu jest wybór odpowiedniej odmiany. Ja poszedłem w organikę.Tak sobie ubzdurałem na początku zabawy czyli ze 2 lata temu i dalej się tego trzymam.Samo nawożenie to nic, czy bio czy mineralnie.Obserwacja czyli później doświadczenie jest bezcenne. I uwierz mi, że też grubo gole rośliny.Zjadłem już ponad 50 ciastek z tego grow.Kilogramy lisci już uciąłem.Dzis znowu masło bede robił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Czerwca 2023 @Lasir robisz ciastka z wiatraków ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 643 Napisano 29 Czerwca 2023 @CryStaff tak.Z wszelkich odpadów poza korzeniami. To moja rodzinka.Nieudolnie na szybko upchnięta 🙂 Tylko z odpadów ciastka.Dobry sort wolę w płuco, a dużo się mi mieści w płucach 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach