Łebołbeł 1 Napisano 14 Czerwca 2023 U mnie na wiosce jest dużo terenu zielonego tak na 50cm bo dopiero co wycinane było. I nie wiem co tam posadzić czy to jest dobre Blue Cheese Auto ? Potrzebuje czegoś niskiego i mocnego co zrozumie błędy. I jak wykiełkować, bo najlepiej dla mnie było by w domu do kiełka chwile w doniczce na tarasie a potem do ziemi. Co do ziemi jest piaszczysta i czy wykopać dołek wyspać ogrodową? Z góry dzięki za odp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Czerwca 2023 @Łebołbeł nic nie wiem o oucie ale wiem jedno ZA POZNO JUZ, ale za chwile potwierdza to osoby co preferuja outa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Czerwca 2023 @dziurawy nie potwierdzamy, zdąży jeszcze posadzić jak by zaczął kiełkować 3 godziny temu, Łebołbeł napisał: Co do ziemi jest piaszczysta i czy wykopać dołek wyspać ogrodową? tak 3 godziny temu, Łebołbeł napisał: I jak wykiełkować, bo najlepiej dla mnie było by w domu do kiełka chwile w doniczce na tarasie a potem do ziemi no w domu najlepiej wykiełkować i wysadzić roślinę jak już jakieś listki będzie miała, większa wtedy szansa na przeżycie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary1231 38 Napisano 14 Czerwca 2023 Ja jeszcze wysadzam kolejne krzaki ale to ostatni moment na outdoor więc radzę się pospieszyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Czerwca 2023 Ja pamiętam jak kielkowalem raz gdzieś w okolicach 2-3 lipiec i udało się 😂 ale owszem, to już dosłownie ostatni dzwonek więc zapierdzielaj. Dołek wykop i wsyp coś fajnego, np light mixa. Na vegu będzie spokój od nawozów a i połowa flo też na luzie. Dopiero później coś trzeba będzie sypnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach