początkujący87 0 Napisano 6 Czerwca 2023 Witam. Wczoraj przesadziłem roślinę w większą doniczkę i cześć lisci mi opadła. Ten proces już się dział w mniejszej. Kto może mi pomóc w tej kwestii?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwitchThaSnitch 3 Napisano 6 Czerwca 2023 Wydaje mi się, że dolne opadają, bo są już niepotrzebne roślince, ale ekspertem nie jestem. To tylko moja teza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący87 0 Napisano 6 Czerwca 2023 Jeszcze mi liście czarnieją na brzegach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2023 @początkujący87 slabe te zdjecia ?? i ta ziemia nie jest za suchaa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący87 0 Napisano 6 Czerwca 2023 Ziemia pod spodem jest mokra bo wczoraj jak podlałem to dosypałem jeszcze później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwitchThaSnitch 3 Napisano 6 Czerwca 2023 Jak chodzilem do szkoly to byl tam taki pawel no i noo@początkujący87 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący87 0 Napisano 6 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2023 @początkujący87 a pokaz te czarne koncowki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwitchThaSnitch 3 Napisano 6 Czerwca 2023 Nic jej nie jest na moje oko, to normalne, ze po czasie dolne wiatraki schną i odpadają... Dobrze leci, nie boj nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący87 0 Napisano 6 Czerwca 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 7 Czerwca 2023 @początkujący87 możliwe że stres po przesadzeniu (łatwo nie zauważyć że się naderwalo korzenie). Jakie warunki ma roślina? Bo liście też zamieniana się w łódki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący87 0 Napisano 9 Czerwca 2023 Stoi na dworzu bo to jest sezonówka. Może mi ktoś doradzić jakie nawozy do zwrostu a jakie do kwitnienia?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 9 Czerwca 2023 @początkujący87 zależy jaki rodzaj nawożenia Cie interesuje. Organiczny, czy mineralny. Ja jade na mineralkach i jestem zadowolony. Na wzrost Plagron Terra Grow. Na kwitnienie Terra Bloom. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Czerwca 2023 @początkujący87 podlej glebie dobrze i odżyje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach