Gość Napisano 5 Lipca 2023 @dziurawy zgadza sie. Typowa produkcja pod handel, bo dla siebie 17m²to raczej niemozliwe 😅Jaram sie inobede obserwowal. z faretem @CaliGas Ps. NicK jest powiazany z profilem na insta?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @vego1989 skad wiesz? moze ma duze bongo ? a moze ma 12 braci ? heheheeh 😄 😄 ja mam duzo pytan ale tak chamsko pytac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @dziurawy nie miałem nic złego na myśli, jeżeli dobrze myślę to bardzo legitny człowiek z którym można poważnie porozmawiać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @vego1989 nie nie spoko , kazdy jest kowalem swego losu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 6 Lipca 2023 @vego1989 nie nie nikt z insta z tego co wiem to ten gość siedzi 😅 @dziurawy tam jest pływak który się unosi jak do odpowiedniej wysokości naleje wody + timer czasowy żeby nie stały cały czas w wodzie Nie patrzę na to żadnej nic nie brakuje tak dawkuje żeby każdy była zadowolona o jakiej filtracji mówisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2023 @CaliGas niby siedzi, ale konto dziala dalej 😃Powodzonka! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2023 @CaliGas o filtracje calego pokoju ? raczej na odludziu czy w lesie te 17 m nie stoi ? chodzi o zapach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 7 Lipca 2023 @dziurawy wentylator kanałowy z filtrem węglowym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 8 Lipca 2023 @Testerwez usuń ten śmietnik bo mnie oczy bolą ma być tu ładnie i schludnie 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Lipca 2023 @CaliGas ok usunąłem kilka postów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Lipca 2023 @CaliGas może jakaś aktualizacja ?😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 17 Lipca 2023 @vego1989 dzisiaj coś wrzucę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 18 Lipca 2023 Siema ogolone już ostatecznie bez siatki i bez możliwości przejścia jest dramat mega się powyciągaly nie poświęciłem tyle uwagi co trzeba ph 6.0 ec 1.6 coco a i b 1,5ml/l ruzotonic 2ml/l calmag 0,5ml/l silicon 1ml/l boost 2ml/l 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @CaliGas który to dzień?już są na flo czy jeszcze weg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 19 Lipca 2023 @vego1989 na flo już około 17 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 19 Lipca 2023 Sugerujesz, ze moglyby lepiej wygladac na tym etapie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lipca 2023 @CaliGas jak się panny mają?😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 @CaliGas jakie masz EC wody prosto z kranu, czy skond tam bierzesz? Pytam bo od początku lejesz calmag, A jaki calmag, jeśli można zapytać? @CaliGas a, nie doczytałem, problem z magnezem na początku…. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2023 @CaliGas Soemano, jakas aktualizacja? Prawie miesiac Cie nie ma, a tam pewnie wiele sie zmienilo 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 15 Sierpnia 2023 Tez jestem ciekawy jak wyglada ten busz heh 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach