CaliGas 50 Napisano 25 Czerwca 2023 Dzień 30 25.06.2023 jakoś tam idzie narazie nic ciekawego temperatury sięgają 32 stopni muszę zmodyfikować wentylacje 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CaliGas jakiej to wielkosci namiot na 15 lamp ?? 😉 bo szukam i nie widze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 25 Czerwca 2023 17m2 dokładnie w użytku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CaliGas ile wczesniej wydalo z takiego pomieszczenia kilogramow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 25 Czerwca 2023 @dziurawy nie wiem robię na takim pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Czerwca 2023 @CaliGas dzieki, bede z toba do konca hehe , mega projekt !! pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Przy upałach rzeczywiście może być problem, ciekawy jestem jak to będzie z RH na kwitnieniu przy takich donicach Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Bob drzewny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 26 Czerwca 2023 @Bob drzewny spokojnie mam taki osuszacz że większość tutaj to nie ma całego sprzętu za ta sumę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 26 Czerwca 2023 12 minut temu, CaliGas napisał: spokojnie mam taki osuszacz że większość tutaj to nie ma całego sprzętu za ta sumę budowlany 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 26 Czerwca 2023 Dzień 31 zrobiłem nową pożywkę canna coco a i b 1,5ml/l cannazym 2ml/l Katana roots 2ml/l calmag 0,5ml/l silicon 1ml/l ph 6.2 ec 1.4 Tutaj opisze silicon pamiętaj aby silicon podawac jako pierwszy do wody i zbij ph do poziomu 6-6,5 i porządnie wymieszaj (silicon aby rozpuścił się ważne jest te ph 6-6.5) następnie dodaj calmag kolejne nawozy wymieszaj jak uważasz kolejność jest już nie ważna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 26 Czerwca 2023 @CaliGas co myślisz o wpływie tego silikonu na organiczne nawozy? Bo z mineralnymi mogą zmniejszyć biodostępność przez rozumiem reakcje tworzenia soli, ale czy z organicznymi też jest takie ryzyko? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 27 Czerwca 2023 @Bob drzewny nie wiem, nie robię w organice 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 3 Lipca 2023 Dzień 38 stwierdziłem ze dziś przełączę na kwit Wczoraj je ogoliłem maja po ok 60/80cm lampy na pełen gaz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 3 Lipca 2023 Aż nie chce myśleć jaka tam wędzarnia będzie na koniec flo chryste Wejście tylko w masce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2023 Łoooo Panie, niektórzy takiego salonu nie mają jak Ty Namiot xD²obserwuje, niezły projekt! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 4 Lipca 2023 To już nie namiot a hala:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lipca 2023 @CaliGas wariat pochwal sie jak rozwiazales podlewanie ? widze wezyki niebieskie a dalej jak to wyglada ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CaliGas 50 Napisano 4 Lipca 2023 @dziurawy podstawki Autopot 25l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @CaliGas tak teraz rizkminiam, to ponad 6kwh na godzinę same lampy, 6x18=108kwh doba. 108x40(veg)= 4300Kwh 6x12=72kwh na dobę 72x 90(flo mniej wiecej) =6480kwh Suma za lampy same to 10 780kwh. A gdzie wiatraki itd... W moim domu średnie zużycie prądu na rok to ok 3,5tys kWh... 10780x mniej więcej 0.80gr za 1kwh =8 624zl. Mega projekt, pochłonie spora sumie pieniędzy na prad, plus Nawozy itd itd... Trzymam kciuki ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2023 @vego1989 dolicz autopota za 60 75 zl za sztuke ? moze 50 zl w hurcie jest ich sto , dodaj ziemie itp , stara zasada mowi zeby wyjac trzeba wlozyc , proste jak jebanie 😛 @CaliGas spoko sprawa , chwile poczytalem ,dziala grawitacyjnie , ale czegos nie lapie jak zamyka sie obwod w doniczce czy podstawce ? czy zawsze jest tam 20 mm wody w podstawce ? albo co robisz jak kilka roslinek potrzebuje innych nawozow ? lejesz z reki wtedy ? no i jak wyglada u ciebie filtracja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach