TwitchThaSnitch 3 Napisano 11 Czerwca 2023 K, to kupuje wiekszy namiot i tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 11 Czerwca 2023 @TwitchThaSnitch lepiej sobie samemu policzyć, przecież to mnożenie paru liczb, poziom +/- może z 4 podst, a unikniesz wtedy błędów. Bo może rzeczywiście by Ci wyszło 0.32m², ale to jakbyś postawił na boku tego boxa, wtedy byś miał 35cm wysokości Mars hydro ts 600 za 200 zł to mega fajna oferta, ale na ten box za mocna (szczególnie że nie na regulacji mocy). Najtańszym rozwiązaniem byłoby raczej zmiana namiotu na coś w stylu 0.5×0.5×1.4, wtedy bez problemu będziesz miał też miejsce na 2 rośliny. Na 0.35×0.35×0.9 na pewno będziesz miał problem z opakowaniem 2 roślin, a co dopiero z tak mocnym światłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 11 Czerwca 2023 3 godziny temu, TwitchThaSnitch napisał: @grolsch3 Polecali na 0,32 xDDDD Ja na kalkulatorze lumenów wpisywałem tak jak było napisane tj. Dł - 90cm Szerokość - 35 Głębokość - 35 i na haszyszu wyskakiwało mi 0,32 a kiedy próbowałem wpisać 0,90 x 0,35 to wyskakiwało "NaN" x-D Ja tam w kalkulatory się nie bawię. Wchodzę w dobra fotorelacje, obojętnie gdzie. Ale dobrą i sprawdzam co mają podane ziomki w specyfikacji. Znaczy Ty najlepiej tak zrób jak już wiesz że potrzebujesz zmian w setupie. Później to już obserwacja i nauka. Nauka i wyciąganie wniosków. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach