Borówa 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 czy mogę wykonać boks z płyt aluminiowych, bo mam dostęp do takich i bym sobie go ładnie pospawał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Sierpnia 2019 możesz a czemu nie, będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Sierpnia 2019 tylko zrób go tak aby był szczelny, zapachu żeby nie było czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 no wiadomo chcę go dobrze spasować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 10 Sierpnia 2019 bez znaczenia z jakiego materiału będzie, tylko w środku go weź folią wyłóż albo pomaluj białą matową farbą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 to to się na koniec pomaluje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 2 Września 2020 a nie wystarczy wypolerować? przecież alu świetnie odbija. odbłyśniki sie z alu robi i wykłada się folią z aluminium czasem. ja bym wypolerował na błysk i zabezpieczył bezbarwną. to byłby superszpanerski box! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 3 Września 2020 Kozacki pomysł ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 @mjrTOMMY bardzo fajna opcja jak by się to sprawdziło to na prawdę niezły patent. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach