Adamos90 2 Napisano 14 Maja 2023 Cześć, mam pytanie odnośnie wcześniejszej ścinki rośliny i jej potencjalnych właściwości psychoaktywnych. Odmiana: Gelato Roślina ma przed sobą jeszcze czas aby do końca dojrzeć (myślę, że 2-4 tygodnie). Z racji tego, że nie zależy mi na ilości to zastanawiam się nad wcześniejszą ścinką. Chciałem się zorientować czego mogę oczekiwać. Pytanie - czy jej właściwości psychoaktywne i sposób w jaki oddziałuje na nas będzie taki sam, jak gdybym ściął ją za miesiąc? Jakich różnić mogę oczekiwać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 14 Maja 2023 (edytowane) @Adamos90 ona nie bedzie klepać jak teraz jej kosę zrobisz to jest tak samo jakbyś truskawkę zielona zerwał i chciał zjeść Edytowane 14 Maja 2023 przez hubert2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Maja 2023 @hubert2020 akuratnie muszę się z Tobą nie zgodzić ponieważ będzie ona "klepać ". Jest już miejscami oszroniona więc już na bliskiej prostej do końca. @Adamos90 sprawdź jakie są trichomy i porównaj je z "tabelą klepania" 😂 możesz urwać sampelka małego i go przetestować po prostu. A odczucia mogą być inne teraz a inne za miesiąc. Zobacz jaki kolor mają główki trichomów bo to od ich barwy zależy działanie, czy będzie to ciężki upierdalacz kanapowy czy może coś nieco energetycznego bardziej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamos90 2 Napisano 14 Maja 2023 @mirecki Hej, dzięki za odpowiedź. Gdzie mogę znaleźć taką "tabelę klepania"? :) Testowałem już sampelka i roślina mocno kopie. W sumie bym powiedział, że za mocno bo aż się przestraszyłem swoim stanem. Stąd zastanawiam się, czy jak skoszę roślinę za dzisiaj lub miesiąc to jej działanie psychoaktywne będzie takie samo czy może się zmienić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Maja 2023 @Adamos90 skoro uważasz że jest już dość to wniosek nasuwa się jeden. Ogólnie sam musisz to ocenić bo to Ty będziesz konsumentem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach