Bob drzewny 809 Napisano 22 Czerwca 2023 Według mnie mniej niż miesiąc na pewno nie Ale mogę się mylić, bo co do tematów kwitnienia nie czuje się sprawny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 17 Lipca 2023 dalem ciala i to zdrowo niestety to byl sezon i mi rewegowal jak nie bylem mu w stanie zapewnic 12/12 i musialbyc przesadzony na dwor juz nie u mnie ale tak jak mowilem eksperyment nadal trwa wlasnie mi klon zrobil monstercropping i tak rosnie nie wiem co z nim dalej z drugiej rosliny ktora ma teraz 12/12 zaczyna kwitnac ale mysle z niej tez klony ukorzenic jak to juz sezon sie okazal puki co do od cholery klonow z jednej pestki jest sens teraz wrzucac gdzies out ? mam takich kilka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 19 Lipca 2023 @Charyx jak coś na out to jakieś super szybkie i tylko jak we wrześniu dopisze pogoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lipca 2023 @Bob drzewny w październiku bywa jeszcze dobra pogoda, jeden out konczylem poczatkiem listopada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) W dniu 19/07/2023 o 07:10, vego1989 napisał: @Bob drzewny w październiku bywa jeszcze dobra pogoda, jeden out konczylem poczatkiem listopada Nie zdecydowalem sie na out bo rozne stadia rozwoju dodam troche mediow dla wyjasnienia Tak wiec roslina ktora ukorzenialem wyglada tak z drugiej rosliny zostaly jakies male odrosty i tak walczy o przezycie dwie sadzonki ukorzenione przed monstercroppingiem. tak wygladaja dwie ukorzenione przed monstercroppingiem 24/0 tu znow walczy o przetrwanie patyk xD zostal po scince z odrostami i sobie urusll 😜 tez monstercropping tu klon ze zdjecia z powyzej jak pytytalem czy na out wrzucac tez po monstercroppingu Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez Charyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Charyx 36 Napisano 19 Sierpnia 2023 tak wiec wszystko klony po monstercroppingu zostawilem bo mi szkoda bylo i tak sobie rosna puki slonce zza okna pod lampy je czasem daje ale nie ma mnie w domu po 14h wiec musze zapewnic sobie automatyczny wlacznik i wylacznik swiatla bo przez nieregularne swiatlo cholernie dlugo dojrzewaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach