mirecki 755 Napisano 19 Kwietnia 2023 Siemka. Tak jak w tytule. Potrzebuję zrobić sobie zasłonę z chwastów, polecicie coś co szybko rośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Kwietnia 2023 @mirecki po postu kup chwasty tam jest różny syf niektóre szybko rosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 20 Kwietnia 2023 @mirecki Można prv mam pytanko ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 20 Kwietnia 2023 @mirecki @mirecki nie możesz otrzymywać wiadomości ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Spizgany nie żeby coś ale Ty też nie możesz otrzymywać wiadomości 😂 ja już pousuwałem tak że teraz Ty usuwaj i dawaj na priv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 24 Kwietnia 2023 Są takie chwasty kwitnące na żółto. Rosną bardzo szybko i są gatunkiem inwazyjnym. Jeżeli dobrze pamiętam, to nazywa się nawłoć kanadyjska. Rośnie tego pełno i co ważne dorasta do około 1,5 m. Ja miałem plante wśród tych roślin więc polecam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Kwietnia 2023 @Marcin2021 dzięki ogarnę 💪 nasiona rozrzucałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 24 Kwietnia 2023 Ten chwaścior już tam rósł, ale spróbuj z rozsiewem nasion . Możesz też spróbować jakieś brzozy przesadzić jeżeli są gdzieś w pobliżu, bo brzoza jest bardziej chwastem pośród drzew i ma dość szybki wzrost . Generalnie pomyśl o czymś co będzie pasować w otoczeniu, żeby nie przekombinowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Kwietnia 2023 @Marcin2021 tzn myślę że i bez tego by się obeszło ale wolałbym mieć takie dodatkowe zabezpieczenie /utrudnienie do dojścia na innego spota. Kupię nasiona, rozsieje i podleje, zobaczymy co z tego wyjdzie, nasiona tanie są więc strat dużych nie będzie w razie problemu 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Imperator 15 Napisano 2 Maja 2023 @mirecki Rdest Auberta ponoć jest też dobry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2023 @Imperator na przyszły out by może było, w tym roku raczej nie, poza tym zmieniłem nieco spota, nie chciałem ryzykować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2023 bambus posadz najszybciej rosnaca roślina na świecie ja za taki temat bana CI bym dał miejscowke trza wybierac by nie bylo takiiej potrzeby jak ww tytule szanuje CIe ok ale jak 10 latek zaczynasz tematy W dniu 24/04/2023 o 07:56, Marcin2021 napisał: Są takie chwasty kwitnące na żółto. Rosną bardzo szybko i są gatunkiem inwazyjnym. Jeżeli dobrze pamiętam, to nazywa się nawłoć kanadyjska. Rośnie tego pełno i co ważne dorasta do około 1,5 m. Ja miałem plante wśród tych roślin więc polecam. i od razu tabliczka tu trawa rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2023 @Pan ale na całe szczęście nie jesteś tu administratorem. Out rządzi się swoimi prawami, trzeba improwizować i kombinować. Temat ma być prosty i skuteczny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach