Szuwax420 2 Napisano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) Siema , jestem dość świeży , chciałbym wykonać prosty box dla 5 automatów na wega , beda w nim tydzień i ida na out, mniej więcej wiem jak go wykonać tylko mam pytanie jak wygląda podlaczenie oprawek do zasilania , mogę połączyć ze sobą bezpośrednio 3 oprawki do kostki a kostkę z wtyczka i podłączyć do gniazdka? Nic sie nie spali ani nic? Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez Szuwax420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Kwietnia 2023 @Szuwax420 3 szt. śmiało pod jeden kabel możesz dać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuwax420 2 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Udyr dzieki, mam jeszcze pytanie czy na malego boxa 30x30 starczy na ten tydzien 2 swietlowki 23w , bedzie jakos 3000 lumenów, nie sugeruje sie kalkulatorem bo to będzie tylko żeby lekko podrosly i sie nie wyciągały na jakims parapecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Szuwax420 świetlówki są dosyć słabe, weź z 2 LED E27. Tanie są i lepiej świecą. Nawet 2x15-17 w wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach