Tester 1531 Napisano 19 Kwietnia @kolodziejczyklukasz48@gmai mi chodzi o zespół muzyczny Jamal 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 182 Napisano 19 Kwietnia @Tester ta policman 🤣 @Tester ten nasz niby rege Jamal😁? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 518 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) @Tester Jamal to zespół śpiewak to miodu Edytowane 19 Kwietnia przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 19 Kwietnia @Growerseed wiem tak napisałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 138 Napisano 19 Kwietnia Dzisiaj sie im troche upieklo. Raphinha powinien wyleciec ogolnie za ten faul i w 10 niewiem czy by tą celte pykneli. Na domiar zlego jeszcze lewy na ok.3 tyg wylatuje 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach