Tester 1,408 Napisano 3 Lutego 2019 Piszcie wszystko co związane z piłką nożną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 8 Maja 2021 Ile sęków ma Grzegorz Rasiak ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 8 Maja 2021 @Marcin2021 czego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 8 Maja 2021 Sęków ha ha ha . Kiedyś Rasiak byl obiektem drwin , bo jego " styl" gry był drewniany a pilka odbijała mu się od sęka - nogi i zamiast strzału wychodził rykoszet 🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 PANOWIE I PANIE Dzisaj Polska czychy jak myślicie??będzie ciężko, raczej tak musimy dać radę bo jak nie to baraże euro 2024 jaki wynik obstawiacie??⚽️⚽️⚽️⚽️🥅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 to będzie mecz indywidualności bez formy przeciwko drużynie. Co tu obstawiać. Modlić się trzeba żeby nie było przegranej ani remisu. Ja obstawiam sercem 2:1. Elo 💨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,328 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 @grolsch3 Nawet jak wygramy i tak jesteśmy zależni od wyników rywali. ManUtd forever ❤️❤️❤️👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @WymiataczMega oczywiście że tak, to jest najgorsze w tej chwili bo motywacji kopaczom nie podnosi. Ja już Chipsy i winko mam na stoliku, jeszcze buch i mogę oglądać te tragedię. 31 minut temu, WymiataczMega napisał: ManUtd forever Nigdy w życiu. Z wysp tylko Liverpool i Arsenal 😉 pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,328 Napisano 17 Listopada 2023 @grolsch3 będzie dobrze. Wygramy. Smakówa. Też kręcę lonta👊 Liverpool i Arsenal?🤦 No nic. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @WymiataczMega no tak od dzieciaka mi zostało, co zrobisz :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,328 Napisano 17 Listopada 2023 @grolsch3 szanuję to. No to startujemy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach