Gość Napisano 3 Kwietnia 2023 Witam nabyłem z pracy takie ledy wszystkich łącznie jest 564 ledy myślicie że można z nich zrobić dobry panel i pomieszać z hps @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 3 Kwietnia 2023 @Damiant1991 dobrego tonie zrobisz z takich ledów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Kwietnia 2023 @Damiant1991 jakie tam są opisy na tych szerokich listwach. Widzę tam 6szt. tego samego rodzaju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Kwietnia 2023 @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Kwietnia 2023 @Damiant1991 nie potrafię znaleźć jaka to barwa, natural white może być 5000k( niebieskawa) lub 4000k(żółtawa). Nie wiem czy warto zasilacz kupować do pasków, nada się bardziej na weg jeśli jest niebieska. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Kwietnia 2023 @Udyr zasilacze mam aż 4 jeżeli chodzi o barwę do jak bym pomieszał to z hps to może by dało radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Kwietnia 2023 @Damiant1991 jeśli są od tych pasków to dodać możesz, ale czy da to jakieś wymierne korzyści to nie mam pojęcia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Kwietnia 2023 @Udyr tak zasilacze są oryginalne od tych pasków właśnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach