Zdert 0 Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Siemka mam 2 roslinki 60 day auto grapefriuti w narazię są inndoor 14 dni są dość małe kiedy mógłbym je wystawić outdoor najlepiej jak najszybciej Edytowane 19 Marca 2023 przez Zdert @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Marca 2023 @Zdert koniec maja. Trochę za szybko wystartowałeś z auto, dla sezonów byłoby zajebiście bo sezon mniej więcej w połowie maja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zdert 0 Napisano 19 Marca 2023 @mirecki Dzięki za infromacje próbowałem sezon temu ale nie wyszlo z automatami a teraz sie napaliłem i za szybko no trudno przetrzymam je w domu . A jak z pół automatami mógłbym już kiełkować Mam amnezje kush fast version 1 nasionko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Marca 2023 @Zdert z fastami nie mam doświadczenia zbytnio więc nie będę wprowadzał Cię w błąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniell261 0 Napisano 25 Marca 2023 @Zdert ja właśnie 7 dni temu rozpocząłem zabawę z outdorem całorocznym. Automat mam w planach rozpocząć pod koniec kwietnia Automat ma to do siebie, że potrzebuje bardzo dużo światła przez pierwszych 30 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Marca 2023 @daniell261 z tym całorocznym to bym polemizował 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Kwietnia @mirecki panowie chciałbym zamówić auto critical 2.0 Xtreme i sezony purple maroc, kiedy zamawiać i wrzucać na parapet ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 9 Kwietnia @mirecki jak mieszka w Hiszpanii czy Maroku to moze byc caloroczny 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 26 Kwietnia Pytanie odnośnie światła w przypadku automata, który ma miesiąc i chcę go wysadzić na outdoor (muszę, bo nie mam innej opcji w domu już nie może być) jest pod lampą w growbox, czy teraz muszę go jakoś przyzwyczajać przez parę dni do naturalnego światła słonecznego, żeby nie dostał poparzeń ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Kwietnia @Nefryt nie musisz, on już chyba kwitnąć zaczyna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 26 Kwietnia 4 godziny temu, Kibic napisał: @Nefryt nie musisz, on już chyba kwitnąć zaczyna? Tak widzę, że już są oznaki kwitnięcia no i co za tym idzie zapach też się roznosi, bo box bez żadnego filtra węglowego, więc starsze pokolenie domowników zaczyna się już tym interesować 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 27 Kwietnia Dzisiaj było wysadzenie na spota i pytanie, czy jak roślinki mają 30 dni i zaczyna się kwitnięcie (automaty) można zastosować oprysk Asahi SL czyli stymulator wzrostu, czy to nie ma sensu, bo nic nie da, a tylko chemię niepotrzebnie zaaplikuje krzakom i sobie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 27 Kwietnia I tak chyba automaty ścina się po 3 miesiącach, więc zostało moim średnio dwa miechy to 1 dawka Asahi powinna zrobić swoje i wyparować, czy się mylę ? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 28 Kwietnia @Nefryt możesz prysnąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nefryt 16 Napisano 2 Maja (edytowane) W dniu 27/04/2024 o 10:01, Nefryt napisał: Dzisiaj było wysadzenie na spota i pytanie, czy jak roślinki mają 30 dni i zaczyna się kwitnięcie (automaty) można zastosować oprysk Asahi SL czyli stymulator wzrostu, czy to nie ma sensu, bo nic nie da, a tylko chemię niepotrzebnie zaaplikuje krzakom i sobie ? Krzaki zostały same na 5 dni, bo wyjechałem mam nadzieję, że poczekają na mnie, a najgorsze, że temperatura w dzień koło 28 stopni 🥲 Edytowane 2 Maja przez Nefryt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach