Skocz do zawartości
Zdert

Kiedy dawać outdoor

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka mam 2 roslinki 60 day auto grapefriuti w narazię są inndoor 14 dni są dość małe  kiedy mógłbym je wystawić outdoor najlepiej jak najszybciej 

Edytowane przez Zdert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirecki Dzięki za infromacje próbowałem sezon temu ale nie wyszlo z automatami a teraz sie napaliłem i za szybko no trudno przetrzymam je  w domu . A jak z pół automatami mógłbym już kiełkować Mam amnezje kush fast version 1 nasionko 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Zdert ja właśnie 7 dni temu rozpocząłem zabawę z outdorem całorocznym. Automat mam w planach rozpocząć pod koniec kwietnia

Automat ma to do siebie, że potrzebuje bardzo dużo światła przez pierwszych 30 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mirecki panowie chciałbym zamówić auto critical 2.0 Xtreme i sezony purple maroc, kiedy zamawiać i wrzucać na parapet ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie odnośnie światła w przypadku automata, który ma miesiąc i chcę go wysadzić na outdoor (muszę, bo nie mam innej opcji w domu już nie może być) jest pod lampą w growbox, czy teraz muszę go jakoś przyzwyczajać przez parę dni do naturalnego światła słonecznego, żeby nie dostał poparzeń ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Kibic napisał:

@Nefryt nie musisz, on już chyba kwitnąć zaczyna?

Tak widzę, że już są oznaki kwitnięcia no i co za tym idzie zapach też się roznosi, bo box bez żadnego filtra węglowego, więc starsze pokolenie domowników zaczyna się już tym interesować 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj było wysadzenie na spota i pytanie, czy jak roślinki mają 30 dni i zaczyna się kwitnięcie (automaty) można zastosować oprysk Asahi SL czyli stymulator wzrostu, czy to nie ma sensu, bo nic nie da, a tylko chemię niepotrzebnie zaaplikuje krzakom i sobie ?

IMG_8126.jpeg

IMG_8127.jpeg

IMG_8128.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak chyba automaty ścina się po 3 miesiącach, więc zostało moim średnio dwa miechy to 1 dawka Asahi powinna zrobić swoje i wyparować, czy się mylę ? 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
W dniu 27/04/2024 o 10:01, Nefryt napisał:

Dzisiaj było wysadzenie na spota i pytanie, czy jak roślinki mają 30 dni i zaczyna się kwitnięcie (automaty) można zastosować oprysk Asahi SL czyli stymulator wzrostu, czy to nie ma sensu, bo nic nie da, a tylko chemię niepotrzebnie zaaplikuje krzakom i sobie ?

IMG_8127.jpeg

Krzaki zostały same na 5 dni, bo wyjechałem mam nadzieję, że poczekają na mnie, a najgorsze, że temperatura w dzień koło 28 stopni 🥲

Edytowane przez Nefryt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi