Adrianosiku 288 Napisano 13 Marca 2023 Siema uprawiam własnie rozsadę ważywną pomyślałem czemu by nie zrobić i rozsady konopnej, w końcu tyle nasienia nakupowałem że na parę lat starczy, pestki wleciały do wody dzisiaj bendą rosły w kompośće własnej produkcji na balkonie na noc do chaty , potem kto wie może wsadzę gdzieś w pole naj bardziej zależy mi na pobraniu klonów z tych roślin czy za wcześnie na takie żeczy? Ktoś prubował tak wcześnie wysiewać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Marca 2023 @Adrianosiku no wcześnie trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 20 Marca 2023 Aura polowa jednak nie służy konopi, zmiana planu. Najpierw do growboxa do podrosnięcia potem na balkon a gdy zimna zośka minie w pole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Marca 2023 Ja jeszcze o pestkach nie myślę a tu już fr out 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 8 Kwietnia 2023 Czas leci rośliny w boxie grzecznie rosną lecz za 1,5miesiaca jadę do pl i wsadzę je na oucie, do wyjazdu w boxie muszą być. pozbyłem się 6 najsłabszych,a na reszcie eksperymentuje trening HST mam tu roślinki z początku marca, tak strasznie mnie korciło coś sadzić może za wcześnie ale te rośliny nie są na outa niemniej uda się bo rok temu też doszły 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 14 Kwietnia 2023 Niewiem co z tymi roślinami robić najwyżej w pole posadzę ale nie mam dobrych miejscówek , dwa kazali zostawiam na klony z resztą nie wiem co robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Kwietnia 2023 @Adrianosiku ile i czym podlewasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Kwietnia 2023 @mirecki podlewam jak mają sucho tyle żeby woda spodem się przelała na razie leje tylko wodę, rośliny posadzone na kompoście własnej produkcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Kwietnia 2023 W końcu doszły mi donice jednak nie mogę ich jeszcze użyć, zakupy w budowlanym sklepie czeba koniecznie zrobić ,. Zdecydowane że na 2 nocy bendę jechał i problem z miejscówkami dla roślin rozwiązany na dniach otworze nową fotorelacje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Kwietnia 2023 Zakańczamy tą fotorelka i otwieram nową w uprawach indor zapraszam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Adrianosiku czyli outdoora nie będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 18 Kwietnia 2023 :< indoor w maju 🍻 z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Tester na pewno nie z tych roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach