Przedzior 239 Napisano 9 Marca 2023 Witam co powienienem jeszcze dokupić jak zdecydował bym się na plagron? Plagron Supermix kompletny nawóz naturalny jakie jeszcze dodatki były by mi potrzebne? Jest coś w formie sypkiej? Czy może ten nawóz starcza na gro i flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Marca 2023 @Przedzior lepsze npk jest w biobizz premix. A tak ogólnie to super skład ma ten plagron. No na flo trzeba, z sypkich bio to popioły. Z gotowych guanolakolong z drzewa palmowego. Tak więcej to trzeba podbić npk jeśli chodzi o plagron. Z stymulatorów jest wszytko co trzeba. Najlepszego dla konopi. Sypkie jakie sprawdziłem to guanokalong, top crop i można je polecić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 9 Marca 2023 @grolsch3 ale i tak czymś płynnym trzeba się wspomóc płynnym podczas kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 9 Marca 2023 Jak wszystko dobrze odmierzysz, roślina nie będzie jakoś super żarłoczna to w tym konkretnym popiole potas ma 30. Jak znajdziesz płynny i nie mineralny to daj znać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) z plagrona to green senstation polecam. Nie wiem ale miałem wrażenie jak nim podlewałem że się bardziej szroniły te topy. Edytowane 9 Marca 2023 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach