Alfonsik21 0 Napisano 6 Marca 2023 Odnośnie outdoora to chciałbym w tym roku spróbować mój pierwszy out i ogólnie moje pierwsze spotkanie z uprawa krzaczków i z tego powodu mam kilka pytań 1. Jaką odmianę wybrac? (najlepiej jakiś szybki automat) 2. Czy jakbym zasadził na początku maja to by doszły roślinki gdzieś w lipcu/sierpniu? 3. Czy jest jakaś sprawdzona opcja na wykiełkowanie w terenie najlepiej już na spocie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Marca 2023 20 godzin temu, Alfonsik21 napisał: 1. Jaką odmianę wybrac? (najlepiej jakiś szybki automat) ciężko coś doradzić jest dużo odmian, jak coś mocnego to szukał bym coś z przewagą indica 20 godzin temu, Alfonsik21 napisał: 2. Czy jakbym zasadził na początku maja to by doszły roślinki gdzieś w lipcu/sierpniu? w maju na początku mogą być przymrozki, automaty nie są zalecane do sadzenia w maju szczególnie na początku 20 godzin temu, Alfonsik21 napisał: 3. Czy jest jakaś sprawdzona opcja na wykiełkowanie w terenie najlepiej już na spocie? wykiełkuj w domu co za problem potem przenieść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfonsik21 0 Napisano 7 Marca 2023 Właśnie chciałem coś z przewagą indica A co do kiełkowania w domu to nie mam zabardzo jak bo mam współlokatora i nie chce żeby zabardzo wiedział o tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Marca 2023 8 godzin temu, Alfonsik21 napisał: A co do kiełkowania w domu to nie mam zabardzo jak bo mam współlokatora i nie chce żeby zabardzo wiedział o tym przecież to można wszędzie ukryć, jak to nie zajmuje dużo miejsca White Widow Auto dobra jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alfonsik21 0 Napisano 13 Marca 2023 A jeśli chodzi o nawozy to są jakieś sprawdzone które dadzą radę pod względem ilości topów z roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Marca 2023 @Alfonsik21 weź napisz raz jeszcze tylko sprecyzuj inaczej bo ciężko zrozumieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach