Kubax1230 19 Napisano 1 Maja 2023 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja 2023 W dniu 27/04/2023 o 21:43, Kubax1230 napisał: @Przedzior nie 59 dzień za mało wody? bo przepaliły mi się od ciepłą i musiałem na dwór przenieść jak do tego doszlo? co sie stalo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 1 Maja 2023 Panie... Wątpie, czy coś z tego będzie... @Kubax1230 Zdjęcia sprzed dwóch tygodni nie wskazują na armagedon, który nam pokazałeś. Zapomniałeś o nich? 😵 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubax1230 19 Napisano 8 Maja 2023 @Kolbertus no własnie nie przypaliła się od lamp i musiałem na out ją dać jest podlewana ziemia uniwersalna i cały czas liście traci nie wiem co się dzieje @dziurawy . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 8 Maja 2023 nie szkoda ci pradu na takie zaniedbania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach