Udyr 2,139 Napisano 8 Czerwca 2023 @WBB full mleko, nigdy nie tnę na brązach właściwie. Przy schnięciu jeszcze sobie dojdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 9 Czerwca 2023 @Udyr 9 godzin temu, Udyr napisał: @WBB full mleko, nigdy nie tnę na brązach właściwie. Przy schnięciu jeszcze sobie dojdzie. ile a w jakim stopniu się zmienia kolor podczas suszenia ?😅 zawsze mnie to zastanawiało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Czerwca 2023 @Katastrofedens szczerze mówiąc to nie mam pojęcia 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2023 siema a ty jak to widzisz wariat ? czy moje obliczenia sa hujowe ?? jak mialem boxa 70 zmienilem na 90 cm i w nowym boxie ustawilem wszystko na lewa strone tak zeby box mial nadal 70 cm bo mam po prawej grzejnik i palil mi roslinki ? czy lampa okaze sie za mala wtedy ? czy moje obliczenia sa hujowe jak japierdole ?? wyraz swoja opinie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Czerwca 2023 Cos tam zawsze ucieknie światła na bok. W 90x90 to trzeba celować już w 250-300w lampkę niestety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Czerwca 2023 Czas na zamknięcie. Ogólnie nie wyszło super dużo, średnio około 25g na krzak. Nic się nie zmieniło zbytnio jeśli chodzi o różnice wagi między sypkimi nawozami a płynnym bio-bizzem. Tylko nie trzeba mieszać dokładnej ilości, lać wodę z dobrym pH i sobie rośnie. Całości jest 48g i mówię tu tylko o głównych szczytach, luźniejszego materiału nie liczę jako wynik bo to bardziej wypełniacz jest. Większość czasu były pod max 80w mocy. O smaku jeszcze się nie wypowiem bo go zwyczajnie nie wyczuwam. Siedzą w słoiku z bovedą, higro pokazuje 62/63%. Ale nadal dwa razy dziennie obracam. Za to zapach... Lilie, kwaśne winogrono(sic!) I trochę igliwiem pachnie. Moc się zgadza, po 2 joincie aż za bardzo 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 14 Czerwca 2023 @Udyr ładnie to wyglada 👌👌 to były automaty ? Ze taki słaby wynik ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Czerwca 2023 @Monako krótki weg i odpadły 2 rośliny. Dodatkowo dusza podbieracza sampli 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 14 Czerwca 2023 @Udyr aha takie buty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 25 Czerwca 2023 @Tester tutaj tez można dać do zakończonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach