Kielnia 13 Napisano 8 Sierpnia 2019 Macie jakiś środek do zaproponowania przeciw tym szkodnikom ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2019 Granulat na kuny i inne dzikie zwierzęta firmy arox, mój ziomek taki miał i mówił że działał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 weź kup jakiś środek w ogrodniczym i do butelek wsadź jakichś szmat i nalej środek, zostaw w pobliżu roślinek powinno pomóc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 są różne preparaty tylko dawkę daj solidną i powinno pomóc zwalczyć te sarny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 8 Sierpnia 2019 a na jakiej zasadzie to działa środek w płynie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2019 zwierzyna czuje ten zapach i odstrasza ich to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 nie zawsze te środki działają z moich doświadczeń nie wiem od czego to zależne jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 24 Czerwca 2020 W dniu 08/08/2019 o 19:59, Sanczo napisał: nie zawsze te środki działają z moich doświadczeń nie wiem od czego to zależne jest Pewnie stara sarna była co węch straciła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach