dulux 0 Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Witam Panowie mialy byc automaty a nie mam pojęcia co to?😱 Czy reguralne mogą być podobne? Czy owoce spulchna? Edytowane 16 Lutego 2023 przez dulux @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2023 @dulux Tak jak ci pisałem wcześniej, tak nie wygląda automat w wieku 3 miesięcy, chyba, że to nie automat i roślina zaczęła niedawno kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dulux 0 Napisano 16 Lutego 2023 Tak roślina dopiero od 2 tygodni kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 16 Lutego 2023 @dulux ile one maja wysokosci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dulux 0 Napisano 16 Lutego 2023 130 - 150 cm @TheNotoriousOfWeed Czy to jakiś chaszcz? 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2023 @dulux Jest możliwość, że to nie jest automat, ale fotoperiod, jaki zaczął kwitnąć dopiero po przełączeniu go światłem 12/12, a związku z tym, jak to fotoperiod to możesz trzymać, ale by doszedł to potrzebuje z 2,5-3 miesięcy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 16 Lutego 2023 @dulux pytam bo jak dla mnie wyglada to ciekawie a zarazem dziwnie 😄 @Zielone krainy wydaja sie ogromne, moze troche jej wyjdzie po tych 3 miechach? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dulux 0 Napisano 16 Lutego 2023 Pieknie 🤩 a co z tymi liscimi ? Malo potasu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2023 @dulux Bardziej wygląda jak choroba grzybicza, utnij te liście, ogólnie ten gąszcz musisz przerzedzić, jak chcesz, by cos z tego było, bo masz tam chaszcze , nie zbuduje roślina w takich chaszczach porządnych topów, a do tego jest groźba plechy. @TheNotoriousOfWeed Nie, bo roślina jest źle przygotowana na kwitnienie, wyjdzie niewiele mimo, że namiot 0,81 m2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dulux 0 Napisano 16 Lutego 2023 Czyli wieksza donica? Przedwczoraj wiatrakowe liście przycinałem bo swiatlo nie dochodzilo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) @dulux Przytnij roślinę, usuń zbędne szczyty, wytnij dolne liście, by nie było takiego zbicia, jakie sprowadzi plechę i utrudni dopływ światła. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dulux 0 Napisano 17 Lutego 2023 Namaste Sensei. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach