MłodyGrover 7 Napisano 13 Lutego 2023 Jakie jest nasiono marihuany które wogule albo znikomo przypomina marihłanem Widziałem odmianę chyba ,,Aoutomat duck,, - miał poszarpanie liście które przypominają bardziej pokrzywe czy ktoś zna takie nasiono któe nie jest aż tak przypałowe??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 13 Lutego 2023 @MłodyGrover chyba tylko te szczepy duck się wyróżniają wyglądem liści @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Lutego 2023 Ewentualnie w grę wchodzi jeszcze mutacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrover 7 Napisano 13 Lutego 2023 2 godziny temu, Borówa napisał: @MłodyGrover chyba tylko te szczepy duck się wyróżniają wyglądem liści są jeszcze trzy inne. Jedne są jedynie w 35 procentach podobne do marihuany. jak chcesz abym podał tobie nazwe to pisz bo bym musiał poszukać na której stronie to widziałem. Dzięki temu można zrobić autdoor na dworze w mieście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 18 Lutego 2023 @MłodyGrover Ty sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie czy mi się wydaje 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,069 Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) 17 minut temu, Spizgany napisał: @MłodyGrover Ty sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie czy mi się wydaje 😄 🙂 do usunięcia Edytowane 18 Lutego 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrover 7 Napisano 18 Lutego 2023 @Spizgany Odpowiedziałem... lecz szukam jeszcze mniej przypałowych które wogule nie przypominają marysi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach