maik.logan 7 Napisano 12 Lutego 2023 Witam serdecznie. Szukam nasion Indoor ale bardzo żywicznych. Czy polecicie dobre odmiany? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Lutego 2023 @maik.logan jeśli oceniałbym po samym "szronie" to In House Genetics, ale to mogą nie być najłatwiejsze w uprawie, najbardziej wydajne rośliny, do tego często zdarzają się hermy. Teraz ściąłem do-si-dos i bardzo mocno się kleiły, podobnie jak pineapple chunk czy purple punch. Jak zależy ci typowo na roślinach mocno nasiąkniętych żywicą, to musisz też dać im dobre warunki i może pomyśl nad odpowiednim nawożeniem, jakimiś dodatkami-ja teraz daję resin od monkey nutrients i działa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maik.logan 7 Napisano 13 Lutego 2023 @doominik dziękuję. Poszperam. A swoją drogą czy znasz sposób na pozyskanie samego thca z rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Lutego 2023 @maik.logan nie interesowałem się tym, najdalej posunąłem się do produkcji haszu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maik.logan 7 Napisano 14 Lutego 2023 Zrobiłem doświadczenie, zamoczyłem topka w spirytusie na 12 h. Efekt. Wszystkie trichomy się rozpuściły a topek jak zamrożony. Niesamowity widok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 15 Lutego 2023 @doominik i jak ta przygoda z haszem ? W sumie nigdy sie nie zaglebialam w ten temat, jak to wygladalo w skrocie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Lutego 2023 @OlaLola w skrócie to nie chce mi się z tym bawić, a i czasu na to nie mam, a chętni na ścinki są, więc nic się nie marnuje. jakbym sam więcej palił to dał siebie bym robił, bo dla mnie to najlepsze palenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach