ZielonyTabaluga 92 Napisano 10 Marca 2023 Jak na taki odstęp czasu to coś ją bardzo zahamowało. Chyba chodziło Ci o topping, a nie lst. A wyszedł Ci raczej fimming. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 10 Marca 2023 @ZielonyTabaluga dzieki, chodzilo mi wlasnie o fim 😄 sorki za wprowadzenie w blad @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 10 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Daj jej chwilę więcej spania, ja tak zrobiłem i mi się od razu odblokowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 15 Marca 2023 Dzień 38 Z tej w lewym gornym rogu poszly wszystkie najwieksze liscie, reszte ostatnio podoginalem i powycinalem zbedne liscie. Mysle czy juz nie przelaczyc na kwitnienie, niektore nie maja wielkosci ktora mnie satysfakcjonuje ale i tak pierwotnie mialo pojsc do ziemi 5 pestek. Las powoli sie tworzy 😄 @Zielone krainy @ZielonyTabaluga 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 15 Marca 2023 Możesz, będą jeszcze około tygodnia rosły. Jednak moim zdaniem będzie zbyt mały plon do zbioru. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 23 Marca 2023 zapodac jej grow?? @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Możesz podać, ale nie szalej z dawką, jakoś 1/2 dawki wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Marca 2023 Dzień 48 jutro chyba je przelacze, mysle nad usunieciem jednej rosliny bo robi sie ciasno @Zielone krainy 2 rosliny juz pokazuja chec przelaczenia na kwitnienie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Zrób im defoliację lekką, usuń też zbędne szczyty, jakie gorzej rokują, wyjdziesz na tym lepiej i wywalać rośliny nie będziesz musiał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 26 Marca 2023 @Zielone krainy zrobione, przełączone, sporo pociąłem :)) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 26 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Mogłeś jeszcze trochę powycinać one ta dwa odbija i będzie gęsto 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Skręć moc panelu na 24 h po defoliacji i usuwaniu zbędnych szczytów potrzeba jej dać mniej mocy, by sie zregenerowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 2 Kwietnia 2023 Temat do zamkniecia. Wszystkie polecialy do smieci… mialem obawy o niedokonczenie uprawy i jednak sie sprawdzily, no coz… przez najblizsze 1,5 roku nic nie porobie ale na pewno tu wroce 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) @TheNotoriousOfWeed jak to?😪 pieknie się zapowiadało.... Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 2 Kwietnia 2023 @vego1989 jak jestes glupszy od glabow i sie dajesz zlapac to tak pozniej jest Panie 😄 trzeba wracac do tego policyjnego kraju i odpokutowac… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M140i 68 Napisano 2 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed Możesz rozwinąć cos więcej czy nie bardzo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 2 Kwietnia 2023 @M140i dostalem wyrok za to w polsce, trzeba wracac i odbebnic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed Jak w Polsce dostałeś wyrok, jak w Polsce nie siedzisz? Chyba, że jakieś dawne sprawy do ciebie wróciły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 3 Kwietnia 2023 @Zielone krainy Wrocila do mnie poprzednia fotorelacja kumpel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Kwietnia 2023 @TheNotoriousOfWeed Jak fotorelacja, ale w handel się bawiłeś? Napisz na pw do mnie, bo qrde ciekawy jestem, w jaki kanał wpadłeś, by samemu do takiego nie wpaść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach