TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 25 Lutego 2023 @Zielone krainy wilgotnosc noca siega 85% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lutego 2023 @TheNotoriousOfWeed Ok to weg, wilgotność powietrza 85 % jest adekwatna dla temperatury 29 C. Jak masz 25 C to 65 % byłoby wartością odpowiednią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Lutego 2023 Dzień 23 Kinczy sie dzien a mlode w miare wygladaja, oprocz szczyta glownego ktory stracilem bezsensownie, ucialem tez jednego szczyta w innej o czym nikomu nie pisalem 😄 Denerwuje mnie ten nierowny wzrost panienek… jedna mala i sie krzaczy strasznie a druga za to lipnie caly czas idzie. Czym moze byc to wpowodowane jak nie genetyka? Moze mi ktos powiedziec dlaczego jedne rosna fajnie a drugie jakby byly o polowe mlodsze… zapewne przeniesie sie to na zmniejszony plon.. Po stracie glownego szczyta mloda daje sobie rade, wyglada to troche jak topping 😄 Jeszcze jedno pytanie czy ta w lewym gornym rogu nadaje sie juz na topping? Czy moze jeszcze ja trzymac Apropo tego szczyta to nie puscil korzenia i raczej nie pusci, wyrzucic to czy moze wysuszyc? Czy roslina w takim stadium posiada jakies thc w sobie? Czy jest sens zbierac liscie ktorych pozbywam sie przy przycinaniu roslinek? @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Lutego 2023 @TheNotoriousOfWeed To weg wywal to do śmieci , nic z tego nie będzie, jakiś procent Thc ma, ale minimalny . By korzenie pusciła musiałbyś mieć preparat ukorzeniający, tak to marna szanse, że to korzeń puści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Lutego 2023 @Zielone krainy to leci do smieci 😄 ja do tej wody dolalem root juice ale nic to nie dalo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2023 @TheNotoriousOfWeed Trzeba preparat, jak do klonów, proszek obtaczasz w nim końcówkę i roślina dostaje bodziec, by puścic korzeń. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 28 Lutego 2023 @Zielone krainy dzieki, wyposaze sie w to, bo z moja reka to jeszcze nie jeden szczyt pojdzie do kosza 😅 @Zielone krainy robic tej w gornym lewym rogu topoing? Zastanawiam sie czy jej nie zostawic zeby sobie tak rosla, nie jestem do konca przekonany do tego treningu, a mialem go sprobowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2023 @TheNotoriousOfWeed Kumpel na suchej ziemi, a nic nie ułamiesz, ma być sucho i wtedy będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 28 Lutego 2023 @Zielone krainy wzialem sobie te rade do serca i czekam az bedzie sucho 🤪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 28 Lutego 2023 Panowie, co to jest? Czy to jakies robactwo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 28 Lutego 2023 Ja miałem takie objawy na liściach jak przedobrzyłem ze światłem, zerknij na końcówki innych liści 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 1 Marca 2023 czyli nie ma sie co przejmowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 1 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed w teorii nie, ale w praktyce jak masz przypalone ślady, to one będą się namnażać jak nie zmienisz światła, no a wiadomo gdzie nie ma chlorofilu na liściach, tam nie ma karmienia roślinki:D Zmniejsz moc/podnieś lekko lampkę i obserwuj co tam słychać u niej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 1 Marca 2023 @Bob drzewny Zostawie kolego tak jak jest, ostatnio podnioslem ta lampe a one coraz starsze sa wiec wydaje mi sie ze wszystko bedzie git. A tak ogolnie to ladnie sie krzacza @Zielone krainy a ty co o tym sądzisz Zielony przyjacielu? Jutro bede je naginal w koncu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Wygląda w porządku, kolorystyka jest odpowiednia, wielkość właściwa, ładnie się krzaczą, gnij je dalej, trzymaj panel na 50 cm od nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 4 Marca 2023 Dzień 27 Podoginalem to co moglem, naderwalem 2 szczyty ale sklejone sie goja 🙂 coraz lepiej to wyglada. Na tej w lewym gornym rogu zastosowalem jednak fim. Powiedzcie jak wyszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 4 Marca 2023 Gitara, gnij jednak aż liście będą leżeć na samej glebie, to samo, złap haczykami przy samym końcu, bo za chwilę za haczykiem zaczną się podnosić ku światłu i będziesz musiał powtórzyć proces bo wiatraki zasłonią dół. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 5 Marca 2023 Dzień 28 Znowu je podoginalem i wycialem zbedne liscie @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Marca 2023 @TheNotoriousOfWeed Jest w porządku, gnij je dalej rozkładaj szczyty na całej powierzchni doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 9 Marca 2023 Dzień 32 wyszlo te lst czy jednak nie? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach