maik.logan 7 Napisano 3 Lutego 2023 Witam serdecznie. Testuję produkt biodynamiczny BTH polskiego wynalazcy. Testy mam za sobą. Zdjęcia w załącznikach. Z chęcią podzielę się informacjami tego rewelacyjnego produktu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Lutego 2023 Te fotki ajfonowe się nie pokazują.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Lutego 2023 @maik.logan może wrzuć jakieś normalne pliki, bo widzę, że tych nikt nie może otworzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 3 Lutego 2023 4 minuty temu, doominik napisał: @maik.logan może wrzuć jakieś normalne pliki, bo widzę, że tych nikt nie może otworzyć Tylko, że oni w tych ajfonach tak mają, a że nie posiadam takiego sprzętu nie podpowiem jak to szybko ogarnąć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Lutego 2023 @WBB ja mam iphona ale zdjęcia wrzucam raczej jako linki do np. googledrive 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maik.logan 7 Napisano 3 Lutego 2023 @doominik wrzucam. Teraz powinno być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Lutego 2023 @maik.logan napisz coś więcej o tym nawozie: jest jednoskładnikowy? jaka cena, czy działa w szerokim zakresie pH itd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maik.logan 7 Napisano 3 Lutego 2023 Nawóz jest biodynamiczny.Stworzyl go brat Jacek. Proszę poszukać wynalazki brata Jacka, jest wiele odnośników. Dostałem BTH jako test, proszę Jacka zapytać. Stosuje BTH z wodą kranową odostaną 72h,praktycznie zawsze miałem 6,5 czasami 7. zbijam ph kombuchą wlasnej roboty. Ziemię również zastosowałem wg przepisu Brata Jacka. Pozdrawiam 4 godziny temu, WBB napisał: Tylko, że oni w tych ajfonach tak mają, a że nie posiadam takiego sprzętu nie podpowiem jak to szybko ogarnąć 🙂 Dało radę 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Lutego 2023 @maik.logan a rezultaty jeśli chodzi o wagę tak wypadają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach