TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 26 Stycznia 2023 Panowie powiedzcie mi czy potrzebuje od pierwszych dni mieć włączony wentylator wyciągowy? Czy mogę go załączyć po jakimś czasie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed na początku może być wyłączony, ale kontroluj temperaturę wilgotność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Stycznia 2023 @doominik ok, czyli na poczatu nie potrzebuja takiej cyrkulacji powietrza rozumiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Stycznia 2023 @TheNotoriousOfWeed moje pierwsze 3 tygodnie spędzają w inkubatorze i małym namiocie i tam nie mają wyciągu w ogóle. Jak zaczną szybciej rosnąć to trafiają na większego namiotu i tam już mam wyciąg i więcej światła. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach