Radzin81 0 Napisano 26 Stycznia 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Stycznia 2023 @Radzin81 czemu od razu choroba? może po prostu za dużo wody lałeś albo nawozów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Stycznia 2023 @Radzin81 pokaż roślinę w całości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 26 Stycznia 2023 ja mam dokladnie to samo w fazie kwitnienia , i u mnie obstawiam wysoką temperature 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzin81 0 Napisano 26 Stycznia 2023 Tak to wygląda w całości ale te liście mnie niepokoją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Stycznia 2023 @Radzin81 wygląda to jakbyś przegiął z nawozem, albo coś jej gniło od dołu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzin81 0 Napisano 26 Stycznia 2023 Nie wiem co się dzieje, nigdy tak jeszcze nie miałem, ziemia jest ok, ph wody 6,5,nawozów daje tylko canna pk i sól epsom czyli magnez. Dzięki wszystkim za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach