Dolar123 0 Napisano 22 Grudnia 2022 Panowie czy ktoś z was sadzil taka pesteczke? Zebrała się do kwitnienia dwa tygodnie temu a nawet za bardzo stygmaty się nie pojawiają według producenta czas kwitnienia to około 50 dni. Wilgotnosc srednio 50% tem 26-28 ph 6.5 pestka od fast buds juz pokazuje stygmaty. A może zaczyna się hermic? A może sezonowa? A może potrzebuje 24h oświetlenia aktualnie 18/6 Pomocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Grudnia 2022 @Dolar123 Kwitnąć kwitnie, ale nie wygląda na roślinę, jaka kwitnie od 2 tygodni, ale od 1-2 dni, tyle co prefolwery wyszły. Nie widać oznak hermienia. Automatowi daj oświetlenie 20/4 h. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dolar123 0 Napisano 26 Stycznia 2023 Mordo a takie pytanko mam. Bo wszystkie pestki of fast buds były feminizowane wiadomo żadna z roślin się nie zhermila i generalnie wszystko okk ale ostatnio kruszę sobie topala na bata i trafiła mi pestka nie wiem z jakiej okazji. Póki co tylko ta jedna jedyna. Czy to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 26 Stycznia 2023 @Dolar123 ja ostatnio miałem cały strzał taki: niby rośliny ładnie doszły do końca, a w prawie każdym topie były pestki. Chyba te f1 wszystkie noszą takie ryzyko niestabilnych genów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 26 Stycznia 2023 @Dolar123 to normalne jak jakieś pojedyncze nasiona się trafią, często to w sumie się trafiają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach