3stu 1 Napisano 2 Grudnia 2022 Witam ostatnio zakupiłem growboxa 30x30x70. Większość komponentów udało mi się dobrać ale największy problem mam z oświetleniem growboxa. nie wiem jakie lampy wybrać ani nie wiem czym się one różnią próbowałem się podszkolić na ten temat ale nic z tego nie rozumiem. I przychodzę z zapytaniem o pomoc, co mam wybrać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 2 Grudnia 2022 @3stu https://www.ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w tutaj zobacz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3stu 1 Napisano 3 Grudnia 2022 Link nie działa 😞. A tego panelu nie mogę znaleźć nigdzie. jak by ktoś znalazł to może podesłać . 😕 może coś innego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Grudnia 2022 @3stu Wpisz w google 35w ledam. Napewno będzie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3stu 1 Napisano 4 Grudnia 2022 Jednak działa. serwer sklepu musiał się wywalić 😕 Dzięki wielkie ❤️ ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach