kamilstopro 57 Napisano 27 Listopada 2022 Jak w temacie , szukam czegos dla siebie i natknąłem się na ten sklep ma bardzo niskie ceny i czy ktoś z forumowiczów miał z tym sklepem do czyeniania ? Growworld. Growworld.pl Sorki growworldsklep.pl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Listopada 2022 Zależy co chcesz zamawiać. W sensie mail na odpowiedniej domenie i na paczkomat. Jak kurier to trzeba się zastanowić. Sklep jak wiele innych, bierze towar w jednej czy dwóch hurtowniach. Pewnie warszawskiej. Jak daleko nie masz to kontakt osobisty, gotówka, makijaż. Każdy chce zarobić i ugryźć coś z legalnego (botanika...) czy mniej legalnego (mj) tortu. Promocje są zapewne na coś, coś zalega, hurtownia chcę coś podbić, zmienić roczniki produkcji dostępnego towaru... Ja bym się nie przejmował. Z drugiej strony wróć do pierwszego zdania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 27 Listopada 2022 Spoko dzięki za odpowiedź. Lampę grow boxa itp chcem zamówić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Listopada 2022 To jak tam chcesz. Najgorszym problem z wysyłką, najczęściej, nie są sklepy a firmy kurierskie. To weź pod uwagę. Każdy niech weźmie. I serio czasami bliżej dorwać coś drożej, ale osobiście i z gotówką, niż wjebać się na minę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 27 Listopada 2022 Pod jakim względem najgorzej z firmami kurierskimi ? Myślę o paczkomacie albo o kurierze na słupa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Listopada 2022 @kamilstopro na necie ziomek mój zamawia od lat bez przypału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 27 Listopada 2022 @grolsch3 o co chodzi z tymi firmami kurierskimi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Listopada 2022 @kamilstopro ziomek poczytaj o bezpieczeństwie w internecie. O zakupach. Na pewno dowiesz się z nich, że zamawiając przez firmę kurierską musisz podać swoje lub kogoś dane (zaufanego bądź nie). Różne są sposoby. Poczytaj a późnej zamawiaj, pestki na samym końcu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Listopada 2022 @grolsch3 była kiedyś akcja taka że chcieli dane wszystkich osób, kojarzę ten motyw ale czy teraz by go powtórzyli? No nie wiem nie wiem, większa świadomość ludzka a i papugi cwańsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Listopada 2022 @kamilstopro Wystarczy, że policja wystąpi do kuriera o ujawnienie danych osoby zamawiającej, a firma kurierska ma obowiązek im te dane przedstawić, a jak mają podejrzenie, że zamawiałeś coś w celach niezgodnych z prawem to mając twoje dane , robią ci w domu rewizje i nie potrzebują nakazu, wystarczy im policyjna blacha, a prokurator do 7 dni od przeszukania ma obowiązek wystawić nakaz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Listopada 2022 2 godziny temu, mirecki napisał: @grolsch3 była kiedyś akcja taka że chcieli dane wszystkich osób, kojarzę ten motyw ale czy teraz by go powtórzyli? No nie wiem nie wiem, większa świadomość ludzka a i papugi cwańsze Mnie jedynie chodzi o to, że jak ktoś myśli że może lampę, box itp kupić z dostawą pod jakiś adres i spać spokojnie to się myli. Oczywiście nie sieje paniki. Komu by się chciało ganiać za uprawami typu mkw... Dla przykładu. Papuga cwańsza, ale droższa. Wolę spać spokojnie, pomyśleć i nie wydawać tyle na kolejne kasty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Listopada 2022 @grolsch3 ciężko lekko żyć ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach