Mr.Green 4,309 Napisano 18 Stycznia 2023 Ciężko by cokolwiek polepszyć. Dokończ to co zostało I następnym razem będzie lepiej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 18 Stycznia 2023 Więcej szkody niedobory wyrządziły, niż to przelanie, daj im jakieś PK mineralne, żeby to spuchło trochę jeszcze i nie było takie luźne, a następnym razem nie głodź tak roślin, to plon będzie większy ^ ^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Stycznia 2023 @bobas1212 Karmisz dinozaury okruszkami z chleba, więc wygląda to, jak wygląda, po prosu głód je dopadł, jak dalej będziesz rzucał im okruszki to się powysysają do końca i zostaną ci żółte upiory. . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 19 Stycznia 2023 Dziękuję panowie. Wnioski jakie wyciągnąłem, to na ten moment brak odzywek w ilości której rośliny potrzebują. Dzisiaj podleje green sensation, alga bloom. Kupiłem też Ripen, ale mówią że to na ostatnie 2tygodnie życia roślinki, więc może z tym jeszcze zaczekam 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Stycznia 2023 @bobas1212 Podawaj im grow + bloom, calmag i pk 13/14. Grow 5 ml, jak jest mineralne, bloom 7 ml , calmag 1 ml , pk 13/14 2 ml , to proporcje na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 23 Stycznia 2023 Nawozy dałem jak kolega z zielonych krain radzil 👊😉Czy dalej lac wodę, to co napisałeś, wodę i na przemian? No nic zobaczymy. Na dzień dzisiejszy wygląda to tak 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Stycznia 2023 @bobas1212 Lej nawozy cały czas , jak bedą ciemnieć to wyeliminuj nawóz grow i zostaw bloom z pk i clamagiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 30 Stycznia 2023 75 dni. Wygląda to jak wygląda. Nic nie poradzę 🤭😬 za tydzień zerkne trichomy jak to wygląda i aby to jakos podnieść, żeby spuchło to kupiłem Ripen. Myślę że jak za tydzień zacznę lać przez 2 tygodnie, potem tydzień czy 2 woda i będzie finish 😋 takie przynajmniej mam plany 🤭😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 4 Lutego 2023 81 dzien. W środku CBD nabita azotem, lane będzie już tylko green sensation, jakiś calmag. Reszta wygląda jak wygląda. A wygląda tak 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 17 Lutego 2023 Siemano 👊92 dzień 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Lutego 2023 @bobas1212 kiedy planujesz ścinkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 18 Lutego 2023 Przelałem je i ciężko już bylo z tego wyjść. Dlatego jest jak jest 🤷😥 Podleje Ripenem ze dwa, może 3razy, potem tydzień woda i będę ciachał, ale tylko te 2 z tyłu, pozostałym dam tydzień dłuzej na dojście. ☺️ Zależy mi na mocnej indice, taka mnie uspokaja, chce ciemny bursztyn 💚💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 18 Lutego 2023 @bobas1212 Zalecam plukać 2 tygodnie po Ripenie i to porządnie, po tygodniu, susz podczas spalania wychodzi czarny nie pożądany jak dla mnie efekt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bobas1212 73 Napisano 18 Lutego 2023 @Truman ja vapuje, więc ten smak nie jest dla mnie taki ważny, bo mimo nawozów smak jest Kozak ☺️👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach