konr534 0 Napisano 21 Listopada 2022 Witam kiełkuję sposobem z ręcznikiem papierowym 2 nasionka (gorilla cookies auto, jack herer auto) mam wrażenie że skiełkowały jakoś krzywo, z kiełkowaniem wystartowałem w piątek ale nasiona były dopiero w wodzie przez 20godz, postawiłem na ręczniku w sobotę, co zrobić jeśli kiełek jest krzywy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Listopada 2022 @konr534 normalnie to wygląda, wsadź w ziemię i będą rosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konr534 0 Napisano 21 Listopada 2022 @doominik dobra dzk i jeszcze jedno pytanie, robię pomiary growboxa 0.11 m2. Wystarczy na 2 rośliny czy trzeba budować coś minimum 0.20 ? oczywiście przy LST a odmiany które mam zamiar wsadzić rosną około 70-80cm @doominik sory porąbały mi się wymiary, wyszło 0.14m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 21 Listopada 2022 @konr534 max 2 jak dla mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach