Skoczek 1 Napisano 7 Sierpnia 2019 Czy dobrym pomysłem jest sadzenie w typowym lesie? bo czytałem że nie bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 7 Sierpnia 2019 Powinieneś bardziej szukać łąk lub jakichś nieużytków rolnych bo w lesie to wszyscy łażą grzybiarze, jagodziaże itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 7 Sierpnia 2019 też jestem zdania że powinieneś szukać bardziej jakichś łąk niż sadzić w typowym lesie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 grzybiarze, brak światła. a jak znajdziesz jakąś polankę , to na pewno jest przeczes co parę dni. a do tego w lasach państw. jest duża szansa na leśniczego, drwali i tp. w ogóle jest taka zasadz, że jek znajdziesz miejscówkę będąc na np. grzybach, to jest spalona. " sięgaj tam, gdzie wzrok nie sięga" ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach