Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 Jaką lampe kupić do 300zl na wzrost i kwitnienie do grow boxa podawajcie modele @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 @Diamond Smith do 3 stów to panel od Ledam chyba tylko. Jaki rozmiar boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Dwaplusjeden rozmiar to jest 30x30x100 @Dwaplusjeden chyba ze jeszcze taniej bo zastanawiam się nad żarówka CFL tylko czy na kwitnienie konieczne jest czerwone światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 @Diamond Smith najtaniej to albo E27 3000k jakieś 4szt. ~15w , albo naświetlacz 50w w takiej samej barwie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr @Udyr a może być taki cos? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 @Diamond Smith dużo za dużo mocy na 30x30. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr to ile 50w? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 Taki model prędzej. Dobra jakość diod i moc odpowiednia do metrażu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr może takie cos być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 Na górę wentylator komputerowy 12v trzeba by było rzucić i pod samym sufitem można trzymać później. Nie wiadomo jakich diod użyto do produkcji tego co podajesz. Ja sugeruje Ci pewniaki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr tamto zajebsite dzięki stary. Ja mam wentylator wyciągający osiowy trochę chyba mocniejszy i dwa wentylatory wlotowe po 6v chyba albo może po 12v @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 @Diamond Smith cokolwiek niech dmucha na górze żeby radiator nie przekraczał 40-50'c i będzie mogło działać spokojnie przez 18h dziennie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr co to radiator? Mam jescze mieszający wiatrak w bicie wiec chyba jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Listopada 2022 @Diamond Smith radiator to część obudowy z tyłu tego naswietlacza. Tu jest przykład jak wentylator chłodzi taki naświetlacz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dwaplusjeden 64 Napisano 13 Listopada 2022 Udyr chyba wyczerpał temat jeśli chodzi o zrobienie tego tanio 🙃 jeżeli będzie Ci mało, wygooglaj hasło „Ledam”, tam masz całkiem fajne i proste gotowe panele ledowe do uprawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 13 Listopada 2022 @Udyr aaa No to ja ochładzam lampy właśnie mieszającym @Dwaplusjeden nie No jest tanio bo ten naświetlacze to 80 zł kosztuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 15 Listopada 2022 @Udyr ej dobra mam juz ten naświetlacze o którym mówiłeś i zamontowałem go tak jak na zdjęciu na dole. Wszytsko jest juz git? Jak by co nie zwracaj uwagi na ta folie bo zamówiłem juz mylar folie nową. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2022 @Diamond Smith dobrze tylko daj to wyżej jak masz możliwość. Mocne to światło jest wbrew pozorom. Sprawdź po kilku godzinach pracy czy da się spokojnie dotknąć góry naswietlacza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diamond Smith 1 Napisano 15 Listopada 2022 @Udyr Da się bez problemu nie parzy aż tak żeby się nie dało ale jest ciepłe. A jeszcze mam pytanie czy dawać jej biohumus jakiś juz bo ona ma juz ponad 2 tygodnie a dopiero wczoraj zamówiłem fajne nawozy do wzrostu i kwitnienia. Dawać ten biohumus? I jak tak to ile? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Listopada 2022 @Diamond Smith 1/3 dawki z butelki max, w ziemi masz sporo nawozów pewnie jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach