WBB 2,119 Napisano 12 Marca 2023 W dniu 10/03/2023 o 22:35, Zielone krainy napisał: @WBB Będę zaglądał, jak już zaczniesz nową przygodę, powodzenia i gratulacje wyniku z tej uprawy. Donice pod długość wega się daje, jak do 35 dni weg to wystarczy 11 l donica, jak dłużej np.z 50 dni to 15 l donica. Więc 11L donice będą. Nie wiem na którą odmianę się zdecydować. Przy tym obecnym grow brakło nam z bratem trochę mocy, albo tolerancja wzrosła. Dobrze by było teraz wziąć od razu nasiona z pierdolnięciem. Do tych nawozów co mi tam zostało co dobrać żeby chociaż na sam początek czegoś nie brakowało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Marca 2023 Muszę jakoś bez linków zapytać 🙂 Lepiej wziąć ziarno tam prosto ze strony BarneyFarm czy z jakiegoś naszego sklepu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Marca 2023 @WBB Powiem Ci tak ważne by były dobrze przechowywane i wtedy problemu nie będzie żadnego 🙂 a co do nawozów to jakie masz na stanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) @WBB coś na miejscu lepiej, bo paczka nie musi przez granice przechodzić Edytowane 12 Marca 2023 przez Kibic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Marca 2023 26 minut temu, Katastrofedens napisał: @WBB Powiem Ci tak ważne by były dobrze przechowywane i wtedy problemu nie będzie żadnego 🙂 a co do nawozów to jakie masz na stanie ? Cały TriPack muszę wyrzucić bo zmieszalem tam 6 letnie nawozy i mam wrażenie, że po tym eksperymencie mi 3 sztuki popsuło... Żeby później tu nie szukać problemu muszę to wylać w pizdu. BioHeaven tam został, CalMag i PK14/15. 25 minut temu, Kibic napisał: @WBB bez różnicy Na pewno? Bo się już przymierzałem kupić coś z tych słynnych seedbankow... 🙂 A jak Was tu tyłu to muszę wykorzystać i zapytać czy przy tym 80x80 lecieć HPS 400W czy zmniejszyć na 250? Można by też 250 Sumer Lumen włączyć to o 10% jeszcze podbija... Żarówkę bym dokupił taką 250w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Marca 2023 @WBB ja bym kupił biotabsa ten starter masz akurat na 5 roślin w 11l donicach 🙂 pk masz calmaga tez wiec czego chcieć więcej i bioheven tez się przyda wtedy i nic więcej nie potrzebujesz 🙂 Wtedy podlewać i tylko obserwować rosliny, lac co potrzebują 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 12 Marca 2023 @WBB edytowałem wiadomość przeczytaj wyżej 19 minut temu, WBB napisał: A jak Was tu tyłu to muszę wykorzystać i zapytać czy przy tym 80x80 lecieć HPS 400W czy zmniejszyć na 250? 400W daj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Marca 2023 9 minut temu, Katastrofedens napisał: ja bym kupił biotabsa ten starter Ale później żadnych herbatek robić przy tym nie trzeba? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Marca 2023 @WBB nieee musisz kupować 🙂 ja kiedyś leciałem na pk 5-8 potem zmieniłem na Bio bloombastic do tego calmag i było zajebiscie 🙂 ja kupiłem bo chce spróbować co to jest i do tego lac pk 5-8 🙂 upierdliwe jest robienie tej herbatki 🙄 ale jak skuteczne ma być to trzeba się namęczyć 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 12 Marca 2023 @WBB micro, grow, bloom - 0.5l 72zl, starczy na 4 dobre 3 krzakowe uprawy, pk 13/14, calmag, ph down/up - zależy jaką wodę masz, miernik ph wody i gleby. Cały komplet max 150 zł z kurierem. Nic więcej nie potrzebujesz, chyba, że jakieś koronomysły będziesz tworzył. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2023 @WBB Bierz jakąś indice z wysokim poziomem THC np. Dos si Dos 33 BarneyFarm albo LSD, ewentualnie np. Anesia seeds Future. Nawozy to enzymy , ukorzeniacz, clamag, grow, bloom, pk 13/14 lub stymulatory np. Plagron green sensation i sugar Royal, ph minus. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Marca 2023 Pany, muszę mieć teraz na tacy podane bo muszę już zamawiać, później się będę zastanawiał dlaczego to 🙂 PH minus mam ale ani razu nie użyte bo zdaje się pH wody jest ok. A spieszę się z zakupami bo tam 400W świeci bez celu... dochodzą 2 panny, które i tak wyrzucę 🙂 Ziarno myślę, że będzie te DOS SI DOS 33 od Barneya Wziąć AllMix? Bo zawsze tą ziemię brałem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 13 Marca 2023 Wezmę chyba na szybko tak. BioGrow bo nie mam nic z azotem, ukorzeniacza nigdy nie używałem a drogi specyfik 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Marca 2023 @Kibic wiesz ile paczek dziennie przekracza granice.. ? Myślisz że ktoś to sprawdza.. i szuka jakiegoś małego nasionka..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Marca 2023 W dniu 13/03/2023 o 08:24, WBB napisał: Wziąć AllMix? Bo zawsze tą ziemię brałem... możesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 25 Kwietnia 2023 Order widzę dostałem a temat można by zamknąć. Nie potrafię napisać ile wyszło ale średnio 40-50g na sztukę. Materiału z dwóch ostatnich nie da się jarać.... brat potwierdził, że pachnie jak kupa a smakuje jak palone siano z łąki.... ale mówi, że klepie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach