Lamater 1 Napisano 28 Października 2022 Witam polskich kolegów :-) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Października 2022 @Lamater z czego te klony ? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Października 2022 Co to wogóle jest? Też chce takie coś 🙂 A, że amator jestem to tak zapytać mogę... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamater 1 Napisano 28 Października 2022 @Udyr Klony Big Bud. @WBB Jest to proste. Przełączono na kwiat po trzech dniach. Tutaj w czechach sie to nazywa "mikrofon" :-) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Października 2022 @Lamater widać że z jednej matki, takie to i w 3l urosną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Października 2022 Fajne te mikrofony, ale dużo powierzchni się marnuje, z drugiej strony światło dociera od każdej strony, ale to nie dla mnie, ja lubię jak jest ciasno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 28 Października 2022 Tu ma forum czy gdzie znajdę coś ciekawego o klonach i klonowaniu? Pojęcie się przewijało ale nigdy się bardziej tym nie zainteresowałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamater 1 Napisano 28 Października 2022 @Ważniak :-) Nie jestem idiota. To tylko modelki. Pod światłem 25 sztuk bylo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Października 2022 @Lamater Są różne metody, nie twierdzę że to idiotyzm. Różnorodność uprawy mnie podnieca.😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamater 1 Napisano 28 Października 2022 Spoko. Pora na kolacje. Smacznego:-) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach