BotOneShot-_- 0 Napisano 18 Października 2022 Witam Wszystkich Otóż mam pytanie czy ta lampa LUMATEK LED ATS 300W PRO będzie dobra do boxa 120x60 czy dokupić jeszcze jedną taką samą. Narazie używam ją do boxa 1x1 ale ze względów osobistych muszę go zmienić właśnie do 120x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Października 2022 ta lampa ma oświetla kwadratowe pole, więc do twojego namiotu to średni wybór. Poszukaj czegoś prostokątnego np. od marsa, albo np. migro aray 4 byłby idealny do takiego namiotu. Jak już masz ten panel, to będziesz miał dalsze boki niedoświetlone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BotOneShot-_- 0 Napisano 18 Października 2022 Więc moze dokupię taka samą bedzie to hulalo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Października 2022 będzie nawet ze sporym nadmiarem. Mają regulację to najwyżej na 80% dasz i będziesz miał światło z pierwszej ligi, bo lumatek, nawet taki mniejszy to jednak górna półka 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BotOneShot-_- 0 Napisano 19 Października 2022 Dobra niestety albo stety ,narazie budżet mnie ogranicza więc pomyślałem że będę wykorzystywał 100cm na 60 cm tego namiotu przy tej lampie myślisz ze to pyknie ?(na takiej powierzchni mieszczą mi się 4 doniczki) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Października 2022 @BotOneShot-_- Światło dalej się rozprasza na całą powierzchnie uciekając, zrób ścianę z koca termicznego, by ograniczyć powierzchnie , by światło nie uciekało, mówię o zrobieniu ekranu i włożeniu do środka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach