RudyRudy 0 Napisano 3 Maja 2022 Jednak jeszcze na szybko muszę zapytać. Nie wpłynie to jakoś toksycznie na dziewczyny? Jeżeli np. posypie 1.5 stopy (u nogi) od glownej łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Maja 2022 @RudyRudy mało, najlepiej to tak z 80 chociaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 24 Maja 2022 Witam Chciałem się jeszcze podłączyć do tematu i zapytania.. czy dobrze rozumiem, że każda roślinkę miał bym obsypać kołem o średnicy 160cm??=o @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Maja 2022 @Goblinn nie musisz aż tyle, wokół łodygi kilkanaście cm i będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 25 Maja 2022 @mirecki napisał: W dniu 03/05/2022 o 17:31, mirecki napisał: @RudyRudy mało, najlepiej to tak z 80 chociaż I z tad moje pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Maja 2022 @Goblinn mniej więcej, tak żeby podczas deszczu czy naturalnego rozkładu nie szło w korzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 Zauważyłem u siebie w donicach taki śluz, czyli rozumiem że są to ślimaki, jak lepiej będzie się przed nimi zabezpieczyć snacolem, czy może taśmą miedzianą bo słyszałem że to też skuteczny sposób. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Czerwca 2022 @Szwagrom snacol się sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) Wiem Tester, twój poradnik się przydał, patrzyłem na efekty tego snacola, i faktycznie jest skuteczny w walce z tymi skurczybykami. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 7 Lipca 2022 Teraz, ŁukaszB_NMS napisał: to prawdopodobnie slimory jak z tym walczyc juz chwytam sie wszystkiego ale nic nie pomaga zmieniam miejscówki wszelakie srodki na slimaki o kant dupy potłuc 😉 wiec zastosowalem fusy od kawy podobno nie znosza tego zanim mi cos zakwitnie to zeżrą mi planty POMOCY!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 Świetny poradnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach