Boogie 88 Napisano 13 Października 2022 Hej, wyszkoczyly takie plamki, co to? Kilka dni temu przesadzałem z mniejszej do większej, przy okazji dodałem Terra grow, może 2 krople na litr. Czy to to? Roślina ma ok miesiąc. Poratujcie 🙏 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Października 2022 @Boogie podaj więcej info, czym podlewaleś wcześniej. W jakiej ziemi to siedzi i w jakiej doniczce była wcześniej. Wygląda na trochę głodną, od dołu sobie podjada ze starszych liści. Po miesiącu ma prawo już nawozy z ziemi wykorzystać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 13 Października 2022 @Udyr edytowalem post ale coś nie poszło. Ziemia Terra, wcześniejszą doniczka była już mała, plastikowy kubek. Przez dwa tygodnie swiecilem żarówką, dopiero od dwóch kolejnych wpadł MarsHydro ts600, stąd też taka mała. Nie ukrywam, trochę nieudolnie ja przesadzałem. Pierwsza poszła ładnie, a z tą się szarpałem, obsypalem ją ziemią przy przechylaniu, jeśli ma to znaczenie:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Października 2022 @Boogie Ot i masz odpowiedź. Zabrakło już żarcia w kubku, liście z plamami już takie będą. Ważne aby nowe młode przyrosty już nie traciły koloru. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach