Edi903 0 Napisano 1 Października 2022 Witam. Roślinke zasadziłem dokładnie 16 lipca, wykiełkowała po paru dniach. Nie mam grow boxa wiec polegałem tylko na świetle słonecznym...no ale ostatnio światła mniej i temperatury niższe. Jest to oczywiście indor auto dokładnie super silver haze auto. Zdjęcia są z dzisiaj...dajcie znać jak to wedłig was wygląda. Jeszcze nie wszystkie słupki są brązowe ale trichomy już sie błyszczą po przybliżeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 1 Października 2022 @Edi903 jeszcze jej brakuje trochę, dobrze było by sprawdzić trichomy jak wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 1 Października 2022 @Szym czy bez mikroskopu moge je sprawdzić ? I czy bez mikroskopu moge ocenić że tak ! To już czas na ścinke. To jest moja pierwsza, dużo czytałem ale dobrze jeszcze wymienić z kimś pare zdań 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Października 2022 @Edi903 Da się na oko, jak zobaczysz, że top jest już odpowiednio zbity, ale lepiej mieć mikroskop, jaki pozwoli ocenić bezbłędnie, jaki jest stan trichomów. Nie musi być mikroskop wystarczy szkło powiększające, ale z dużym powiększeniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edi903 0 Napisano 2 Października 2022 @Zielone krainy dziękuweczka... W lepszy sprzęt zainwestuje przy następnej. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Października 2022 @Edi903 Nie ma sprawy. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach