Maryjka1 0 Napisano 28 Września 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Września 2022 @Maryjka1 z miesiąc i więcej, pewnie w 100% nie dojdzie jak to outdoor w klimacie takim jak PL @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maryjka1 0 Napisano 28 Września 2022 Czy ona dojdzie w takiej pogodzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Września 2022 @Maryjka1 zależy gdzie ją masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maryjka1 0 Napisano 28 Września 2022 Na tarasie w donicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 28 Września 2022 czyli masz dużo większą kontrolę niż jakby rosła gdzieś w krzakach na polu . Jest szansa. @Maryjka1 Zależy od genów, jak nie przeszkodzi jej miesiąc zimnych nocy to coś zbierzesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maryjka1 0 Napisano 28 Września 2022 Może na noc do domu ja wstawiać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 28 Września 2022 @Maryjka1 ja swoje też zabrałem do domu już i są ponad 2 tygodnie w domu przy otwartym oknie A prezentuje się już tak 🙂 prawie takie same jak twoje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maryjka1 0 Napisano 28 Września 2022 @Marysia o faktycznie . Moja większa i może bardziej oblepiona. Myślisz że dojdą w domy bez dodatkowego światła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 28 Września 2022 @Maryjka1 każdy mówi że nie dojdą albo nie spuchnie xD Ale zobaczymy co to wyjdzie to są moje pierwsze kwiaty haha więc wyjdzie w praniu xD będę starał się trzymać do końca października Jaka masz odmianę? I ile czasu od wykielkowania? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach