lolo1313 0 Napisano 24 Września 2022 Ktoś pomoże? Odmiana automatyczna a może regularna. Siema. Potrzebuję pomocy. Odmiana to think different auto. Generalnie rośnie fajnie. 4tydzien wzrostu są już pierwsze preloadery. Ale nie kwitnie 😱. Niema tych głównych kwiatów. Czy jest możliwe że pojebali nasiona? Poczekać czy lepiej przełączyć 12/12? Temp 28 wilgotność 50% lamp LED 400w nawozy Advwanced i pokrzywa. Nigdy nie przlaczałem lamp😂. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Września 2022 @lolo1313 jak to auto to powinna lada moment kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1313 0 Napisano 24 Września 2022 Właśnie. Czy jeszcze odczekać tydzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 24 Września 2022 Ja bym poczekal jeszcze z tydzien. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1313 0 Napisano 25 Września 2022 Poczekam tydzień. Może dźwignąć wilgotność? Bardziej się rozrośnie?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Września 2022 @lolo1313 zwiększyć chcesz czy zmniejszyć wilgotność? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1313 0 Napisano 25 Września 2022 W sumie masz rację Dawać już nawozy i boostery na kwitnienie. A tą pokrzywę co ile mogę dawać 🤔? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Września 2022 @lolo1313 jaka pokrzywa? poczekaj jeszcze z nawozami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1313 0 Napisano 26 Września 2022 @Tester dodaję nawóz z pokrzywy do nawozów na wzrost. Pięknie na tym rośnie. Czyli co generalnie podlewać narazie samą wodą i odczekać tydzień. A jak nie zaskoczy przełączyć lampe? Jest to możliwe że przez stres przy treningu. Kwitnienie mi się przeciągało o tydzień 🤔? Jeszcze mam pytanie bo nigdy nie przlaczałem lampy. Jak przełączę na 12/12. To czekam aż zakwitnie? A potem wracam do 18/6. Czy zostawiam ją już w tym systemie 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2022 2 godziny temu, lolo1313 napisał: Jeszcze mam pytanie bo nigdy nie przlaczałem lampy. Jak przełączę na 12/12. To czekam aż zakwitnie? A potem wracam do 18/6. Czy zostawiam ją już w tym systemie 12/12? zostawiasz 2 godziny temu, lolo1313 napisał: Czyli co generalnie podlewać narazie samą wodą i odczekać tydzień. tak pokaż zdjęcie szczytów bez włączonej lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo1313 0 Napisano 26 Września 2022 @Tester @Tester najlepsze jakie zrobiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2022 @lolo1313 to włączona lampa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach