pokerplay 0 Napisano 11 Września 2022 Siema, mam dwa banany w poczatkowej fazie rozwoju, urodzily sie tego samego dnia i jedna z nich to Zapominajka Haze a drugi to Jacek Herer 😄 Problem polega na tym, że jedna z nich ma trzy duze odrosty a druga tylko dwa, czy to jest okej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Września 2022 @pokerplay Witaj, pewnie jedena się genetycznie szybciej rozwija od drugiej, dlatego szybciej tworzy nowe szczyty . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokerplay 0 Napisano 11 Września 2022 @Zielone krainy okej, dzięki. Myślałem że to już znaczy coś gorszego xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Września 2022 @pokerplay Wrzuć zdjęcie najlepiej, ale pewnie genetyczne różnice we wzroście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 12 Września 2022 12 godzin temu, pokerplay napisał: @Zielone krainy okej, dzięki. Myślałem że to już znaczy coś gorszego xD To nie znaczy NIC gorszego. Każdy szczep różni się genetyką. A co najzabawniejsze ten sam szczep i gatunek też się nią różni. Czyli z nasion pobranych od tej samej rośliny wyrosną RÓŻNE rośliny. Będą miały różne wielkości i inne tempo kwitnienia mimo iż pochodzą z tej samej rośliny.Tak samo jak związek kobiety i mężczyzny daje potomstwo które się między sobą różni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach