KaPen 0 Napisano 11 Września 2022 Witam, tak jak w tytule jest sporo odpadków i moje pytanie brzmi czy ktoś robił haszyk z prasy hydraulicznej z ustawianiem temp. Jeśli tak to jakiego nacisku używaliście i jaką temp. ustawialiście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Września 2022 @KaPen ja robiłem ale bubble bags no i metodą wstrząsową kief @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 11 Września 2022 3 minuty temu, Andi napisał: @KaPen ja robiłem ale bubble bags no i metodą wstrząsową kief I jak wyszło ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Września 2022 @AmberYbarra dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Września 2022 Pollinator sobie ogarnij 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach